Novetat sobre les directrius relacionades amb la COVID-19

Aquest article es va actualitzar per darrera vegada el 25 d'octubre de 2023 per reflectir canvis significatius en la nostra política d'aplicacions de salut.

La COVID-19 ja no es considera una pandèmia global i, per tant, actualitzarem els requisits anteriors de les polítiques per a les aplicacions relacionades amb la COVID-19. Les aplicacions noves o existents sobre la COVID-19 que contenen funcions relacionades amb la salut o que accedeixen a dades de salut ara es regeixen per la nova política d'aplicacions de salut.

Si tens previst canviar la funcionalitat de la teva aplicació de manera significativa, com ara afegir o suprimir funcionalitats de rastreig de contactes o d'emmagatzematge d'estat, caldrà que avisis els usuaris (per exemple, mitjançant una notificació a l'aplicació o actualitzant la secció "Novetats"). També et pots plantejar anul·lar la publicació de l'aplicació a Google Play.