Felaktig framställning

Vi tillåter inte appar eller utvecklarkonton

• i annan persons eller organisations namn eller som döljer eller felaktigt framställer ägarens identitet eller vad det primära syftet är
  • som ägnar sig åt samordnade aktiviteter i syfte att vilseleda användare. Detta inbegriper men är inte begränsat till appar och utvecklarkonton som döljer eller felaktigt framställer sitt ursprungsland och som riktar innehåll till användare i ett annat land.
  • samordnar med andra appar, webbplatser, utvecklare eller andra konton för att dölja eller felaktigt framställa identiteten eller annan väsentlig information om utvecklaren eller appen när appinnehållet rör politik, sociala frågor eller frågor av allmänt intresse.