Verkeerde voorstelling

We staan geen apps of ontwikkelaarsaccounts toe die:

• zich valselijk voordoen als personen of organisaties, of die een verkeerde voorstelling geven van hun eigenaarschap of primaire doel of deze aspecten verhullen.
  • zich bezighouden met onechte of gecoördineerde activiteiten om gebruikers te misleiden. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, apps of ontwikkelaarsaccounts die een verkeerde voorstelling geven van hun land van herkomst of dit verbergen en die content weergeven aan gebruikers in een ander land.
  • samenwerken met andere apps, sites, ontwikkelaars of andere accounts om de details van ontwikkelaars of apps of andere belangrijke details te verbergen of hier een verkeerde voorstelling van te geven als de app-content betrekking heeft op politiek, maatschappelijke kwesties of kwesties van algemeen belang.