Harhaanjohtaminen

Emme salli sovelluksia tai kehittäjätilejä, jotka

• imitoivat toista henkilöä tai organisaatiota tai jotka vääristävät tai piilottavat omistajuussuhteitaan tai ensisijaista tarkoitustaan
  • osallistuvat koordinoituun käyttäjien harhaanjohtamistoimintaan (Tämä sisältää esimerkiksi sovellukset tai tilit, jotka vääristävät alkuperämaataan tai piilottavat sen tai ohjaavat sisältöä eri maan käyttäjille.)
  • pyrkivät yhteistyössä muiden sovellusten, sivustojen, kehittäjien tai tilien kanssa salaamaan tai vääristämään kehittäjän tai sovelluksen henkilöllisyyttä tai muita olennaisia tietoja, mikäli sovelluksen sisältö liittyy poliittisiin, sosiaalisiin tai muihin yhteiskunnallisesti merkittäviin kysymyksiin.