Toisena henkilönä esiintyminen

Emme salli sovelluksia, jotka harhaanjohtavat käyttäjiä imitoimalla toista tahoa (esim. kehittäjää, yritystä tai yhteisöä) tai toista sovellusta. Älä vihjaa sovelluksesi liittyvän johonkin tahoon tai olevan jonkin tahon valtuuttama, jos se ei ole totta.  Älä käytä sovelluksen kuvakkeita, kuvauksia, nimiä tai sovelluksen sisäisiä elementtejä, jotka voivat vääristellä sovelluksesi suhdetta johonkin tahoon tai toiseen sovellukseen.

Esimerkkejä tavallisista rikkomuksista

• Kehittäjä viittaa perusteettomasti suhteeseen toisen yrityksen tai kehittäjän kanssa:

① Sovelluksen kehittäjän nimi viittaa viralliseen suhteeseen Googlen kanssa, vaikka sellaista ei oikeasti ole.

• Sovellukset, joiden nimet ja kuvakkeet jäljittelevät muita sovelluksia tai palveluita harhaanjohtavalla tavalla:

• Sovellukset, jotka väittävät perusteettomasti olevansa tietyn tahon virallisia sovelluksia. Esimerkiksi nimeä "Justin Bieber Official" saa käyttää vain, jos siihen on tarvittavat luvat tai oikeudet.

• Sovellukset, jotka rikkovat Android-brändiohjeita.