Intellektuelle ejendomsrettigheder

Vi tillader ikke apps eller udviklerkonti, som krænker andres intellektuelle ejendomsrettigheder (herunder varemærker, ophavsret, patenter, forretningshemmeligheder og andre ejendomsrettigheder). Vi tillader heller ikke apps, der opfordrer til eller forårsager krænkelse af immaterielle rettigheder.

Vi reagerer på klare meddelelser om påstået krænkelse af ophavsretten. Hvis du vil have flere oplysninger eller indsende en DMCA-anmodning, kan du læse vores procedurer vedrørende ophavsret.

Hvis du vil indsende en klage vedrørende salg eller promovering af kopivarer i en app, skal du indsende en meddelelse om forfalskning.

Hvis du er varemærkeindehaver og mener, at der er en app i Google Play, som krænker dine varemærkerettigheder, anbefaler vi, at du kontakter udvikleren direkte for at løse problemet. Hvis du ikke kan nå til enighed med udvikleren, kan du indsende en varemærkeklage ved hjælp af denne formular.

Hvis du har skriftlig dokumentation på, at du har tilladelse til at anvende en tredjeparts immaterielle ejendom i din app eller profilside i Play Butik (f.eks. brandnavne, logoer og grafiske aktiver), skal du kontakte Google Play-teamet forud for din indsendelse for at sikre, at din app ikke afvises som følge af krænkelse af immaterielle rettigheder.

SKJUL ALLE UDVID ALLE

Uautoriseret brug af ophavsretsligt beskyttet indhold

Vi tillader ikke apps, der krænker ophavsretten. Modificering af ophavsretsligt indhold kan stadig medføre en overtrædelse. Udviklere kan blive påkrævet at fremlægge bevis på, at de har ret til at bruge ophavsretsligt beskyttet indhold.

Vær forsigtig, når du bruger ophavsretsligt beskyttet indhold til at demonstrere funktioner i din app. Den sikreste fremgangsmåde er generelt at skabe originalt indhold.

Eksempler på typiske overtrædelser
  • Forsidebillede til musikalbum, videospil og bøger.
  • Billeder fra markedsføringsmateriale til film, tv-serier eller videospil.
  • Plakater eller billeder fra tegneserier, tegnefilm, film, musikvideoer eller tv-serier.
  • Logoer for professionelle og semiprofessionelle sportshold.
  • Billeder, der er taget fra en offentlig persons konto på et socialt medie.
  • Professionelle billeder af offentlige personer.
  • Reproduktioner eller "fan art", der ikke kan skelnes fra det originale værk, som er beskyttet af ophavsret.
  • Apps, der indeholder soundboards til afspilning af lydklip fra ophavsretsligt indhold.
  • Komplette reproduktioner eller oversættelser af bøger, som ikke er offentligt tilgængelige.

Opfordring til krænkelse af ophavsretten

Vi tillader ikke apps, som forårsager eller opfordrer til krænkelse af ophavsretten. Før du udgiver din app, skal du undersøge, om appen kan opfordre til krænkelse af ophavsretten og om nødvendigt søge juridisk bistand.
Eksempler på typiske overtrædelser
  • Streamingapps, der giver brugerne mulighed for at downloade en lokal kopi af ophavsretsligt beskyttet indhold uden tilladelse.

• Apps, der opfordrer brugerne til at streame og downloade ophavsretligt beskyttede værker, f.eks. musik og videoer, i strid med den gældende lovgivning om ophavsret:

① Beskrivelsen i denne appfortegnelse opfordrer brugere til at downloade ophavsretsligt beskyttet indhold uden tilladelse.
    ② Skærmbilledet i denne appfortegnelse opfordrer brugere til at downloade ophavsretsligt beskyttet indhold uden tilladelse.

Krænkelse af varemærker

Vi tillader ikke apps, der krænker andres varemærker. Et varemærke er et ord, et symbol eller en kombination af disse, der identificerer kilden til en vare eller tjeneste. Når varemærket er erhvervet, giver det ejeren eksklusive rettigheder til brug af varemærket med hensyn til disse varer eller tjenester.

Der er tale om krænkelse af varemærker ved forkert eller uautoriseret brug af et identisk eller lignende varemærke på en måde, der sandsynligvis vil skabe forvirring om kilden til det pågældende produkt. Hvis din app anvender en anden parts varemærker på en måde, der sandsynligvis vil skabe forvirring, kan din app suspenderes.

Forfalskning

Vi tillader ikke apps, som sælger eller promoverer kopivarer. Forfalskede varer er udstyret med et varemærke eller logo, der er identisk med eller i det væsentlige ikke kan skelnes fra en andens varemærke. Kopivarer efterligner produktets brandelementer i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt fra brandindehaveren.