Propietat intel·lectual

No permetem les aplicacions ni els comptes de desenvolupador que infringeixen els drets de propietat intel·lectual d'altres usuaris, inclosos els drets de marca comercial, els drets d'autor, les patents, els secrets comercials i altres drets de propietat. Tampoc no permetem les aplicacions que fomenten la infracció dels drets de propietat intel·lectual o que indueixen a infringir-los.

Respondrem als avisos clars de presumptes infraccions dels drets d'autor. Per obtenir més informació o per presentar una sol·licitud relacionada amb la Llei nord-americana de protecció dels drets d'autor (DMCA), consulteu els nostres procediments relacionats amb els drets d'autor.

Per presentar una reclamació relacionada amb la venda o la promoció de productes falsificats en una aplicació, envieu un avís de falsificació.

Si sou el propietari d'una marca comercial i creieu que hi ha una aplicació a Google Play que infringeix els vostres drets de marca comercial, us animem a comunicar-ho directament al desenvolupador per resoldre el problema. Si no aconseguiu arribar a cap acord amb el desenvolupador, envieu una reclamació per ús de marca comercial mitjançant aquest formulari.

Si disposeu de documentació escrita que demostra que teniu permís per utilitzar la propietat intel·lectual d'un tercer a la vostra aplicació o fitxa de Play Store (com ara noms, logotips i recursos gràfics de marques), contacteu amb l'equip de Google Play abans d'enviar-la per assegurar-vos que l'aplicació no es rebutgi a causa d'una infracció de la propietat intel·lectual.

REPLEGA-HO TOT DESPLEGA-HO TOT

Ús no autoritzat de contingut protegit per drets d'autor

No permetem les aplicacions que infringeixen drets d'autor. Modificar contingut protegit per drets d'autor també es pot considerar una infracció. És possible que els desenvolupadors hagin de presentar proves dels seus drets per fer servir contingut protegit per drets d'autor.

Aneu amb compte quan utilitzeu contingut protegit per drets d'autor per mostrar la funcionalitat de la vostra aplicació. En general, el més segur és crear contingut original.

Exemples d'infraccions comunes
  • Portades d'àlbums de música, de videojocs i de llibres.
  • Imatges de màrqueting de pel·lícules, televisió o videojocs.
  • Caràtules o imatges de còmics, dibuixos animats, pel·lícules, vídeos musicals o televisió.
  • Logotips d'equips esportius professionals i universitaris.
  • Fotos agafades d'un compte d'un mitjà social d'una personalitat pública.
  • Imatges professionals de personalitats públiques.
  • Reproduccions o "fan art" indistingibles de l'obra original protegida per drets d'autor.
  • Aplicacions amb una interfície des de la qual es reprodueixen clips d'àudio protegits per drets d'autor.
  • Reproduccions completes o traduccions de llibres que no són de domini públic.

Fomentar la infracció dels drets d'autor

No permetem les aplicacions que fomenten la infracció dels drets d'autor o que indueixen a infringir-los. Abans de publicar la vostra aplicació, comproveu si fomenta d'alguna manera la infracció dels drets d'autor i, si cal, obteniu assessorament legal.
Exemples d'infraccions comunes
  • Aplicacions de reproducció en continu que permeten als usuaris baixar sense autorització una còpia local de contingut protegit per drets d'autor.

• Aplicacions que animen els usuaris a reproduir en temps real i baixar obres protegides per drets d'autor (com ara vídeos i música) i infringeixen la legislació de drets d'autor aplicable.

① La descripció que hi ha a la fitxa d'aquesta aplicació anima els usuaris a baixar sense autorització contingut protegit per drets d'autor.
    ② La captura de pantalla que hi ha a la fitxa de l'aplicació anima els usuaris a baixar sense autorització contingut protegit per drets d'autor.

Infracció dels drets de marques comercials

No permetem les aplicacions que infringeixen els drets de les marques comercials d'altres usuaris. Per marca comercial s'entén una paraula, un símbol o una combinació que identifica l'origen d'un bé o d'un servei. Un cop l'adquireix, el propietari de la marca comercial obté els drets exclusius per fer-ne ús en relació amb determinats béns i serveis.

Una infracció dels drets d'una marca comercial es produeix quan es fa un ús inadequat o no autoritzat d'una marca comercial idèntica o similar que pot crear confusió sobre l'origen d'aquell producte. Si la vostra aplicació utilitza marques comercials d'un tercer d'una manera que pugui crear confusió, és possible que la suspenguem.

Falsificació

No permetem les aplicacions que venen o promocionen productes falsificats. Aquests productes contenen una marca comercial o un logotip idèntics als de la marca comercial d'un altre o bé són gairebé indistingibles. A més, imiten les característiques de marca del producte en un intent de fer-se passar per productes originals del propietari de la marca.