Fejlfinding af problemer og svar på ofte stillede spørgsmål om Android Performance Tuner

Hvis du har problemer med at integrere, bruge eller forstå Android Performance Tuner, kan oplysningerne nedenfor muligvis hjælpe.

Almindelige startproblemer

Android Performance Tuner er endnu ikke fuldt integreret.

Hvis siden Indblik i effektivitet vises som en introduktionsmeddelelse med overskriften "Få indblik i ydeevnen med Android Performance Tuner", er din integration ufuldstændig.

Fuldfør integrationen, og upload derefter dit spil til Play Console som beskrevet på websitet for Android-udviklere.

Android Performance Tuner er fuldt integreret, men din app er endnu ikke udgivet.

Hvis siden Indblik i effektivitet beder dig om at oprette en udgivelse, er Android Performance Tuner fuldt integreret, men du skal udgive din app.

Udgiv din app på et testspor, eller udgiv den i Google Play. Du kan få flere oplysninger om at udgive ved at gå til Forbered og udgiv din udgivelse.

Din app får fejlmeddelelser, når du uploader.

Når du uploader din app til Play, køres der nogle sidste kontroller for at validere din konfiguration. Hvis du får en advarselsmeddelelse, skal du gennemgå oplysningerne for at sikre, at du har gennemført tjeklisten for din relevante integrationssti.

Din app er udgivet, men har ikke nok data.

Mængden af indsamlede data skal nå en minimumsgrænse, før de vises i Play Console. Hvis du udgiver din Android App Bundle til et internt testspor, gælder denne minimumsgrænse dog ikke. Det vil sige, at du kan validere din konfiguration internt, før du udgiver din app i Google Play.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan påvirker Android Performance Tuner min billedfrekvens? Bliver den langsommere? Det ser ud til, at pluginnet har ændret den?

Vores tests viser, at Android Performance Tuner har en ubetydelig indvirkning (under 1 %) på billedfrekvensen. Hvis du bruger Frame Pacing API til registrering af billedfrekvenser til Android Performance Tuner, kan du se, at dine billedfrekvenser er blevet meget mere ensartede. Dette er en god ting, da det reducerer mikroforsinkelser. Antallet af langsomme billeder bør forblive stort set uændret.

Kan jeg bruge dette, før jeg udgiver?

Ja, hvis du udgiver din app på et internt testspor (som understøtter op til 100 brugere), vil dine effektivitetsdata være tilgængelige under de vitale Android-oplysninger. Bemærk! Når din app er på et internt testspor, viser vi alle data uanset antallet af sessioner. Når du flytter din app til en lukket test, åben test eller til produktionssporet, viser vi dog kun data, når du har nået et statistisk betydningsfuldt antal sessioner. Det vil sige, at når du flytter din app fra testsporet til produktionssporet, kan der opstå en kort periode, hvor du ikke kan se nogen data, før din produktionsapp opnår det pågældende antal.

Mister jeg data, hvis jeg ændrer min målbilledfrekvens?

Metrics for langsomme og hurtige billeder er knyttet til målbilledfrekvensen. Hvis denne frekvens ændres, påvirker dette også typen af fejl og mulighederne. De underliggende data for billedfrekvensen ændres dog ikke.

Kan jeg slå indsamling af data fra?

Nej, du kan ikke slå indsamling af data fra i Play Console.

Jeg fastlægger mine brugeres kvalitetsindstillinger på kørselstidspunktet. Hvordan påvirker dette de data, jeg ser?

Vi har brug for, at du rapporterer kvalitetsindstillingerne på kørselstidspunktet korrekt, og at de overholder de kvalitetsniveauer, du definerede under integrationen. Ellers bliver sessionernes kvalitetsniveau klassificeret som "ukendt".

Jeg har givet mine brugere mulighed for at tilsidesætte kvalitetsindstillingerne. Hvordan påvirker dette de data, jeg ser?

Lige nu sporer vi ikke brugerændringer, men vi planlægger at gøre dette i fremtiden. Indtil da kan disse ændringer blive vist på to forskellige måder, afhængigt af om de indstillinger, brugerne vælger, er en del af de kvalitetsniveauer, du har konfigureret på forhånd. Hvis dette er tilfældet, rapporteres sessionerne på det relevante kvalitetsniveau. Ellers klassificeres de som "ukendt". Dette kan medføre, at nogle enhedsmodeller rapporteres på mere end ét kvalitetsniveau.

Hvad sker der, hvis en enhedsmodel kører på mere end ét kvalitetsniveau?

En enhedsmodel kan vises flere gange i diagrammet og tabellerne, hvis sessionerne på enhedsmodellen rapporteres på mere end ét kvalitetsniveau.

Hvordan kan en enhedsmodel køre på mere end ét kvalitetsniveau?

Mulige årsager:

• Brugeren har ændret kvalitetsniveauet
  • Kvalitetsniveauet blev angivet på et mere detaljeret niveau end bare for enhedsmodellen
  • Kvalitetsniveauet blev ændret via fjernadgang uden en ny udgivelse.