Resolució de problemes i preguntes més freqüents sobre Android Performance Tuner

Si tens problemes per integrar, utilitzar o entendre Android Performance Tuner, la informació següent et pot anar bé.

Problemes habituals en començar

Android Performance Tuner encara no està del tot integrat

Si la pàgina Estadístiques de rendiment inclou un missatge introductori amb el títol "Obtén estadístiques de rendiment amb Android Performance Tuner", vol dir que no s'ha completat la integració.

Completa-la i, tot seguit, penja el joc a Play Console, tal com es descriu al lloc web per a desenvolupadors d'Android.

Android Performance Tuner està completament integrat, però la teva aplicació encara no s'ha llançat

Si a la pàgina Estadístiques de rendiment se't demana que creïs una versió, vol dir que Android Performance Tuner està completament integrat, però has de publicar la teva aplicació.

Llança l'aplicació en un canal de prova o publica-la a Google Play. Per obtenir més informació sobre el llançament, ves a Preparar i llançar una versió.

L'aplicació rep missatges d'error durant la pujada

En penjar l'aplicació a Google Play, s'executen algunes comprovacions finals per validar la teva configuració. Si reps un missatge d'advertiment, revisa'n els detalls i assegura't que hagis completat la llista de comprovació del camí d'integració pertinent.

L'aplicació s'ha llançat, però no té prou dades

La quantitat de dades recollides ha d'assolir un llindar mínim perquè es mostrin a Play Console. Tanmateix, si llances el teu Android App Bundle en un canal de prova interna, aquest llindar mínim no s'aplica. Això vol dir que pots validar la teva configuració internament abans de publicar l'aplicació a Google Play.

Preguntes freqüents

Com afecta Android Performance Tuner la meva distribució de fotogrames per segon? Podria alentir-la? Pot ser que el connector l'hagi canviat?

Les nostres proves indiquen que Android Performance Tuner té un impacte negligible (<1%) en el rendiment dels temps entre fotogrames. Si utilitzes l'API de Frame Pacing per proporcionar els temps entre fotogrames per a Android Performance Tuner, veuràs que els temps entre fotogrames són molt més coherents. Això és bo, ja que reduirà les microinterrupcions. El nombre de fotogrames lents hauria de ser pràcticament el mateix.

Puc fer servir aquesta funció abans del llançament?

Sí, si llances l'aplicació en un canal de prova interna (que admet fins a 100 usuaris), les dades de rendiment estaran disponibles a Android vitals. Tingues en compte que quan l'aplicació es troba en un canal de prova interna, mostrem totes les dades independentment del nombre de sessions. Tanmateix, quan promous l'aplicació en canals de proves tancades, obertes o de producció, només mostrem les dades quan s'assoleix un nombre de sessions estadísticament significatiu. Per tant, en promoure l'aplicació del canal de prova al de producció, és possible que hi hagi un breu període de temps en què no vegis cap dada, ja que l'aplicació en producció encara no ha assolit el nivell d'adopció necessari.

Perdré dades si canvio la meva freqüència objectiu de fotogrames per segon?

Les mètriques de fotogrames lents i ràpids estan vinculades a la freqüència objectiu de fotogrames per segon. Si aquesta freqüència canvia, els problemes i les oportunitats també canviaran. Tanmateix, les dades subjacents de temps entre fotogrames en si no canvien.

Puc desactivar la recollida de dades?

No, no es pot desactivar la recollida de dades a Play Console.

Determino la configuració de qualitat dels meus usuaris durant el temps d'execució. Quin efecte té això en les dades que veig?

Confiem que registres amb precisió les configuracions de qualitat durant el temps d'execució i que corresponen als nivells de qualitat que vas definir durant la integració. En cas contrari, les sessions es classificaran amb un nivell de qualitat "desconegut".

Permeto que els usuaris substitueixin la seva configuració de qualitat. Quin efecte té això en les dades que veig?

Ara mateix no fem un seguiment dels canvis generats pels usuaris, però tenim previst fer-ho en el futur. Fins aleshores, és possible que aquests canvis es mostrin de dues maneres diferents, en funció de si les configuracions que seleccionen els usuaris formen part dels nivells de qualitat que vas configurar prèviament. Si en formen part, es registraran les sessions al nivell de qualitat adequat. En cas contrari, es mostraran al nivell de qualitat "desconegut". Una possible conseqüència és que es registrin alguns models de dispositius en més d'un nivell de qualitat.

Què passa si un model de dispositiu s'executa en més d'un nivell de qualitat?

Un model de dispositiu pot figurar diverses vegades al gràfic i a les taules, si es registren les sessions del model de dispositiu en més d'un nivell de qualitat.

Per què és possible que un model de dispositiu s'executi en més d'un nivell de qualitat?

Això pot passar per un dels tres motius següents:

• L'usuari ha canviat el nivell de qualitat.
  • El nivell de qualitat s'ha establert dinàmicament en un nivell més granular que simplement el model de dispositiu.
  • El nivell de qualitat s'ha canviat de manera remota sense llançar cap versió nova.