Olagliga aktiviteter

Vi tillåter inte appar som förmedlar eller marknadsför olagliga aktiviteter.

Exempel på vanliga överträdelser
  • Förmedling av försäljning eller köp av olagliga droger eller receptbelagda läkemedel utan recept.
  • Skildring av eller uppmuntran till användning eller försäljning av droger, alkohol eller tobak till minderåriga.
  • Instruktioner för odling eller tillverkning av olagliga droger.