Illegale activiteiten

We staan geen apps toe die illegale activiteiten faciliteren of promoten.

Voorbeelden van veelvoorkomende schendingen
  • Het faciliteren van de verkoop of aankoop van illegale drugs of geneesmiddelen op recept waarvoor geen recept is uitgeschreven.
  • Het afbeelden of aanmoedigen van het gebruik of de verkoop van drugs, alcohol of tabak door minderjarigen.
  • Instructies voor het kweken of vervaardigen van illegale drugs.