Barnemishandling

Apper med innhold som seksualiserer mindreårige, fjernes umiddelbart fra Play-butikken – inkludert, men ikke begrenset til, apper som fremmer pedofili eller upassende interaksjoner målrettet mot mindreårige (f.eks. beføling eller kjæling).

I tillegg er det ikke tillatt med apper som appellerer til barn, men som inneholder temaer som er uegnet for mindreårige, inkludert, men ikke begrenset til, apper med overdreven vold, blod og gørr, og apper som skildrer eller oppfordrer til skadelige og farlige aktiviteter. Vi tillater heller ikke apper som fremmer et negativt kropps- eller selvbilde, inkludert apper som viser plastisk kirurgi, vekttap og andre kosmetiske justeringer av folks fysiske utseende for underholdningsformål.

Hvis vi oppdager innhold som viser misbruk av barn, rapporterer vi dette til relevante myndigheter samt sletter Google-kontoene til dem som er involvert i distribusjonen av dette.