Fare for børn

Apps, som ikke forbyder brugerne at oprette, uploade eller distribuere indhold, der faciliterer udnyttelse eller misbrug af børn, fjernes omgående fra Google Play. Dette omfatter alt indhold med seksuelt misbrug af børn. Hvis du støder på indhold i et Google-produkt, som muligvis udnytter et barn, skal du rapportere det ved at klikke på Rapportér misbrug. Hvis du finder lignende indhold andre steder på internettet, skal du kontakte den relevante myndighed i dit land direkte.

Vi forbyder brugen af apps, der udsætter børn for fare. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, brugen af apps til at promovere udnyttelse af børn, f.eks.:

• Upassende interaktioner, der er målrettet mod børn (f.eks. befamling eller kæleri).
  • Grooming af børn (f.eks. etablering af et venskab med et barn på nettet med henblik på at facilitere seksuel kontakt enten online eller offline og/eller udveksling af seksuelle billeder med det pågældende barn.
  • Seksualisering af mindreårige (f.eks. billeder, der skildrer, opfordrer til eller promoverer seksuelt misbrug af børn, eller skildring af børn på en måde, der kunne resultere i seksuel udnyttelse af børn).
  • Seksuel afpresning (f.eks. ved at true eller afpresse et barn med faktisk eller påstået adgang til intime billeder af barnet).
  • Trafficking af børn (f.eks. annoncer eller henvendelser målrettet mod børn med henblik på kommerciel seksuel udnyttelse).

Hvis vi får kendskab til indhold med seksuelt misbrug af børn, træffer vi de nødvendige foranstaltninger, hvilket kan omfatte en anmeldelse til National Center for Missing & Exploited Children (NCMEC). Hvis du mener, at et barn er i fare for eller har været udsat for misbrug, udnyttelse eller trafficking, skal du kontakte din lokale politimyndighed og en af de børnebeskyttelsesorganisationer, der er angivet her.

Derudover er apps, der appellerer til børn, men som indeholder voksentemaer, ikke tilladt, herunder, men ikke begrænset til:

• Apps med overdreven vold, blod og blodsudgydelse.
  • Apps, der skildrer eller opfordrer til skadelige og farlige aktiviteter.

Vi tillader heller ikke apps, der promoverer et negativt krops- eller selvbillede, herunder apps, der med underholdningsformål viser plastikkirurgi, vægttab og andre kosmetiske indgreb målrettet en persons fysiske udseende.