Serveis financers

No permetem les aplicacions que exposen els usuaris a productes i serveis financers enganyosos o perjudicials.

En el marc d'aquesta política, considerem que els productes i serveis financers són tots els relacionats amb la inversió i la gestió de diners i criptomonedes, inclosa la consultoria personalitzada.

Si la teva aplicació conté o promou productes i serveis financers, has de complir les regulacions locals i estatals de totes les regions o els països als quals s'orienta l'aplicació (per exemple, incloure-hi comunicacions específiques que exigeix la legislació local).

Opcions binàries

No permetem les aplicacions que ofereixen als usuaris la possibilitat d'operar amb opcions binàries.

Criptomonedes

No es permeten les aplicacions que fan mineria de criptomonedes als dispositius. En canvi, sí que es permeten les aplicacions que gestionen remotament la mineria de criptomonedes.

Préstecs personals

Entenem que un préstec personal es produeix quan una persona, una organització o una entitat presta diners a un consumidor de manera no recurrent i no ho fa amb la finalitat de finançar la compra de cap actiu fix o el pagament de cap tipus d'estudis. Els consumidors de préstecs personals han de tenir informació sobre la qualitat, les característiques, les comissions, el pla d'amortització, els riscos i els avantatges d'aquests productes per poder decidir de manera fonamentada si els volen contractar.

• Exemples: préstecs personals, préstecs d'avançament de nòmina, préstecs entre particulars, préstecs sobre títols de propietat
  • No s'inclouen: hipoteques, préstecs per a automòbils, crèdits d'estudi, línies de crèdit renovable (com ara targetes de crèdit o línies de crèdit personal)

Les aplicacions que proporcionen préstecs personals, incloses, entre d'altres, les que ofereixen préstecs directament, les de generació de contactes i les que posen en contacte els consumidors amb entitats creditícies de tercers, han de comunicar la informació següent a les metadades de l'aplicació:

• El període mínim i màxim d'amortització
  • La taxa anual equivalent (TAE) màxima, que normalment inclou la taxa d'interès més les comissions i altres costos durant un any, o una altra taxa similar calculada regularment d'acord amb la legislació local.
  • Un exemple representatiu del cost total del préstec que inclogui totes les comissions aplicables.
  • Una política de privadesa que indiqui de manera exhaustiva com s'accedeix a les dades d'usuari personals i sensibles, i com es recullen, s'utilitzen i es comparteixen.

No permetem les aplicacions que promouen els préstecs personals que requereixen l'amortització total en 60 dies o menys a comptar des de la data de concessió (que anomenem "préstecs personals a curt termini").

Préstecs personals amb un TAE elevat

Als Estats Units, no permetem les aplicacions de préstecs personals amb una taxa anual equivalent (TAE) d'un 36 % o superior. Als Estats Units, les aplicacions de préstecs personals han de mostrar el TAE màxim calculat regularment d'acord amb la llei nord-americana de veracitat en préstecs (TILA).

Aquesta política és vàlida per a les aplicacions que ofereixen préstecs directament, les de generació de contactes i les que posen en contacte els consumidors amb entitats creditícies de tercers.

Exemples d'infraccions comunes

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament