Optimera spelet med prestandainsikter från Android Performance Tuner

Prestandainsikter är en ny funktion i Android-diagnos som har utformats särskilt för spelutvecklare och andra utvecklare med appar där processorkompilerad kod används. Med den här funktionen kan du mäta och optimera bildfrekvensens stabilitet och återgivningen på alla Android-enheter i stor skala.

Integrera Android Performance Tuner

Prestandainsikter drivs av Android Performance Tuner, som är en ny plugin som gör Android-diagnos ännu bättre för spelutvecklare. Om du vill använda den nya funktionen behöver du integrera Android Performance Tuner med spelet eller appen och publicera den på Google Play.

Besök webbplatsen för Android-utvecklare om du vill veta mer om Android Performance Tuner och hur du integrerar den i spelet eller appen. När du har integrerat funktionen och publicerat spelet eller appen får du insikter när användarna börjar installera och använda den.

Obs! Du ska även se över din integritetspolicy och uppdatera den om det behövs, så att användarna är medvetna om att du samlar in ny information. Detta är en del av användarvillkoren för integrering.

Så här kommer du igång

Relaterat innehåll