Pelin optimointi Android Performance Tunerin tulostietojen avulla

Android Vitalsissa on nyt uusi Tulostiedot-ominaisuus, joka on suunnattu erityisesti pelikehittäjille ja muille kehittäjille, joiden sovelluksissa käytetään natiivikoodia. Sen avulla voit mitata ja optimoida kuvanopeuden vakautta ja laatua monilla erilaisilla Android-laitteilla skaalautuvasti.

Android Performance Tunerin integrointi

Tulostietojen taustalla on Android Performance Tuner, uusi lisäosa, joka tuo pelikehittäjille uusia Android Vitals ‑ominaisuuksia. Ominaisuuden käyttöä varten sinun on integroitava Android Performance Tuner tuotteeseesi ja julkaistava se Google Playssa.

Lue lisää Android Performance Tunerista ja sen tuoteintegroinnista Android-kehittäjien sivustolta. Kun integrointi on valmis ja sovellus tai peli julkaistu, käyttäjät voivat asentaa tuotteen ja aloittaa käytön, jolloin alat nähdä havaintoja ja vinkkejä.

Tärkeää: Kuten integroinnin palveluehdoissa todetaan, sinun täytyy ennen uusien tietojen keräämistä tarkistaa tietosuojakäytäntösi ja päivittää se tarvittaessa, jotta käyttäjät tietävät keräämisestä.

Seuraavat vaiheet

Katso artikkelista Tulostietojen käytön aloittaminen, miten aloitat tuotteen käytön ja data-analyysin.

Voit myös lukea lisätietoja Android Performance Tunerista ymmärtääksesi tulostietojen taustalla olevia peruskäsitteitä.

Jos sinulla on ongelmia, katso Android Performance Tunerin vianetsintä ja usein kysyttyä.

Lisää aiheesta