Optimer dit spil ved hjælp af indblik i effektiviteten fra Android Performance Tuner

Indblik i effektiviteten er en ny funktion i vitale Android-oplysninger, der er udviklet specielt til spiludviklere og andre udviklere, hvis apps anvender indbygget kode. Med denne funktion kan du måle og optimere din billedfrekvens' stabilitet og kvalitet på mange forskellige Android-enheder i stor skala.

Integrer Android Performance Tuner

Indblik i effektiviteten leveres af Android Performance Tuner, som er et nyt plugin, der kan gøre Vitale Android-oplysninger meget mere effektivt for spiludviklerne. Hvis du vil bruge den nye funktion, skal du integrere Android Performance Tuner i din app eller dit spil og udgive appen eller spillet i Google Play.

Gå til websitet for Android-udviklere for at få flere oplysninger om Android Performance Tuner og se, hvordan du integrerer funktionen i din app eller dit spil. Når du har integreret og udgivet dit spil eller din app, kan du begynde at se indblik i effektiviteten, i takt med at brugerne installerer og bruger dit spil eller din app.

Vigtigt! Som en del af servicevilkårene for integration skal du også gennemgå og opdatere din privatlivspolitik, hvis dette er nødvendigt, så dine brugere er klar over, at du indsamler nye oplysninger.

Sådan kommer du i gang

Relateret indhold