Optimer dit spil ved hjælp af indblik i effektiviteten fra Android Performance Tuner

Indblik i effektiviteten er en ny funktion i vitale Android-oplysninger, der er udviklet specielt til spiludviklere og andre udviklere, som har apps, der anvender indbygget kode. Med denne funktion kan du måle og optimere din billedfrekvens' stabilitet og kvalitet på mange forskellige Android-enheder i stor skala.

Integrer Android Performance Tuner

Indblik i effektiviteten leveres af Android Performance Tuner, som er et nyt plugin, der kan gøre vitale Android-oplysninger meget mere effektive for spiludviklerne. Hvis du vil bruge den nye funktion, skal du integrere Android Performance Tuner i din app eller dit spil og offentliggøre appen eller spillet i Play.

Gå til websitet for Android-udviklere for at få flere oplysninger om Android Performance Tuner og se, hvordan du integrerer funktionen i din app eller dit spil. Når du har integreret og udgivet dit spil eller din app, kan du begynde at se indblik i effektiviteten, i takt med at brugerne installerer og bruger dit spil eller din app.

Vigtigt! Som en del af servicevilkårene for integration skal du også have gennemgået og opdateret din privatlivspolitik, hvis dette er nødvendigt, så dine brugere er klar over, at du indsamler nye oplysninger.

Næste trin

Gå til Få indsigt i ydeevnen for at komme i gang med at bruge produktet og analysere dine data.

Du kan også gå til Få mere at vide om Android Performance Tuner for at få flere oplysninger om de grundlæggende koncepter bag funktionen indblik i effektiviteten.

Hvis du oplever problemer, kan du gå til Fejlfinding af problemer med og svar på ofte stillede spørgsmål om Android Performance Tuner.

Relateret indhold