Optimaliser spillet ditt med ytelsesstatistikk fra Android Performance Tuner

Ytelsesstatistikk er en ny funksjon innen Android-nøkkelstatistikk som er utviklet spesielt for spillutviklere og andre utviklere med apper som bruker integrert kode. Med denne funksjonen kan du måle og optimalisere stabiliteten for bildefrekvensen og gjengivelsen på mange Android-enheter i stor skala.

Integrer Android Performance Tuner

Ytelsesstatistikk er basert på Android Performance Tuner, et nytt programtillegg som er laget for å forbedre Android-nøkkelstatistikken for spillutviklere. For å kunne bruke den nye funksjonen må du integrere Android Performance Tuner i tittelen din og publisere den på Google Play.

Gå til nettstedet for Android-utviklere for å finne ut mer om Android Performance Tuner og hvordan du integrerer den i tittelen din. Når du har integrert og publisert spillet ditt eller appen din, får du tilgang til statistikk etter hvert som brukerne installerer og bruker spillet/appen.

Viktig: Som en del av vilkårene for bruk for integrering bør du også gå gjennom og oppdatere personvernreglene dine, slik at brukerne blir klar over at du samler inn ny informasjon.

Sånn kommer du i gang

Relatert innhold