Rapportér en politikovertrædelse

Giv os besked, hvis du har fundet en app, der overtræder distributionsaftalen for Google Play-udviklere. De oplysninger, du angiver, videresendes til en ekspert med henblik på nærmere gennemgang.

Nogle problemer kræver specifikke oplysninger, før vi kan gennemføre en undersøgelse. Disse problemer omfatter:

Hvis overtrædelsen er relateret til Google Play, men ikke hører under disse kategorier, kan du bruge formularen til rapportering af upassende apps.

I tilfælde af overtrædelser, der involverer et andet Google-produkt (f.eks. Gmail eller Google Søgning), skal du sørge for at rapportere dem til det relevante team.