Betalingsmåter og kvitteringer for registrering av utviklerkonto

Du kan betale for registreringen av Google-utviklerkontoen din via GPay. Du kan bruke et kredittkort eller debetkort som har følgende logoer:
  • MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (bare USA)
  • Visa Electron (utenfor USA)

Merk: Forhåndsbetalte kort godtas ikke. Hvilke korttyper som godtas, kan variere fra sted til sted.

Kvitteringer

Vi sender deg en e-postbekreftelse når du har betalt registreringsavgiften for Google Play-utviklerkontoen din.

Hvis du ikke finner e-postbekreftelsen, må du sørge for at du er logget på samme konto som du brukte da du opprettet Google Play-utviklerkontoen. Du kan også se transaksjonsloggen din i GPay.

Vær oppmerksom på at brukerstøtten vår ikke kan sende deg registreringskvitteringer eller -fakturaer.

Feilsøking

Hvis du har problemer med betalingsmåten din, kan du gå til brukerstøtten for Google-betalinger.

Relatert innhold