Betaalmethoden en betalingsbewijzen voor registratie van een ontwikkelaarsaccount

Je kunt via Google Pay betalen voor de registratie van je Google-ontwikkelaarsaccount. Je kunt een creditcard of betaalpas gebruiken met de volgende logo's:
  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (alleen Verenigde Staten)
  • Visa Electron (buiten de Verenigde Staten)

Opmerking: Prepaidkaarten worden niet geaccepteerd. De kaarttypen die worden geaccepteerd, kunnen per locatie verschillen.

Betalingsbewijzen

Je krijgt een bevestigingsmail nadat je de registratiekosten voor je Google Play-ontwikkelaarsaccount hebt betaald.

Als je de bevestigingsmail niet kunt vinden, ga dan na of je bent ingelogd op hetzelfde account als toen je je Google Play-ontwikkelaarsaccount maakte. Je kunt je transactiegeschiedenis ook bekijken in Google Pay.

Ons supportteam kan geen registratiebewijzen of facturen verstrekken.

Problemen oplossen

Als je problemen ondervindt met je betaalmethode, ga je naar het Helpcentrum voor Google-betalingen.

Gerelateerde content

• Bekijk meer informatie over het instellen van je ontwikkelaarsaccount in de Google Play Academy.