Betalingsmetoder og kvitteringer ved tilmelding af din udviklerkonto

Du kan betale for registreringen af din Google-udviklerkonto via GPay. Du kan bruge betalingskort med følgende logoer:
  • MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (kun i USA)
  • Visa Electron (uden for USA)

Bemærk! Forudbetalte kort accepteres ikke. Hvilke kort der accepteres, kan variere fra sted til sted.

Kvitteringer

Du får tilsendt en bekræftelsesmail, når du har betalt tilmeldingsgebyret for din Google Play-udviklerkonto.

Hvis du ikke kan finde din bekræftelsesmail, skal du sikre, at du er logget ind på den samme konto, som den du brugte, da du oprettede din Google Play-udviklerkonto. Du kan også se din transaktionshistorik i GPay.

Husk! Vores supportteam ikke kan sende dig en kvittering eller faktura for tilmeldingen.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med din betalingsmetode, kan du gå til Hjælp til Google-betalinger.

Relateret indhold