Udgiv private apps

Bemærk! Hvis Google er din EMM-udbyder, kan du udgive private apps fra Administrationskonsol. Hvis du bruger en tredjepartsudbyder af EMM, kan du muligvis udgive private apps fra din EMM-konsol. Kontakt din EMM-udbyder for at få flere oplysninger.

Hvis du vil udgive private apps via Play Console, skal du oprette en Google Play-udviklerkonto. Kontoen giver dig de korrekte administratorrettigheder, så du kan uploade og udgive private apps i det administrerede Google Play. Derefter kan du bruge din EMM-konsol til at distribuere disse apps til brugerne.

Du skal justere indstillingerne for private apps, så de kun er tilgængelige for brugere i din organisation, og så det er nemt at finde dem. Du skal også angive bestemte indstillinger, hvis du selv hoster en app i stedet for Google. Du skal kun bruge en Android App Bundle eller en APK og en titel for at uploade og udgive private apps.

Registrer dig som udvikler

Du skal registreres som udvikler, før du kan udgive private eller offentlige apps. Du kan registrere dig ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på den Google-konto, der skal fungere som kontoejeren af din udviklerkonto.
  2. Åbn Play Console for at starte registreringen.
  3. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere distributionsaftalen for udviklere.
    • Hvis din konto tidligere har overtrådt denne aftale, kan du ikke registreres som Google Play-udvikler.
  4. Gå til Fortsæt til betaling.
  5. Betal registreringsgebyret, og klik på Acceptér og fortsæt.
  6. Angiv oplysningerne for din udviklerkonto, bl.a. et udviklernavn, som er det navn, der vises i Google Play.

Der kan gå op til 48 timer, før din registrering som Google Play-udvikler behandles.

Udgiv til din egen organisation

Når din app er begrænset til organisationer, er den privat og kun tilgængelig for disse organisationer. Hvis din app skal være offentligt tilgængelig, skal du udgive en ny app med et andet pakkenavn.

Når din app er udgivet, er den søgbar og kan distribueres via din EMM-konsol inden for få minutter.

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Alle apps > Opret app.
  3. Vælg et standardsprog, og giv appen et navn.
    • Navnet skal angives, nøjagtigt sådan som det skal vises i det administrerede Google Play.
  4. Gå til Udgivelse > Konfigurer> Avancerede indstillinger.
  5. Vælg fanen Administreret Google Play.
  6. Klik på Tilføj organisation under Organisationer.
    • Angiv organisations-id'et og en beskrivelse (eller et navn), for hver organisation, du vil udgive appen til, og klik på Tilføj. Du kan angive op til 1.000 organisationer pr. app.
  7. Klik på Gem ændringer.
  8. (Valgfrit) Konfigurer yderligere parametre for appen på andre sider.
  9. Gå til Udgivelse > Produktion for at oprette en ny udgivelse og uploade din app-pakke eller APK.
  10. Når du har bekræftet, at alle dine appoplysninger er korrekte, kan du klikke på Start udrulning til produktion for at udgive din appversion.
Giv en tredjepartsudvikler tilladelse til at udgive private apps

Hvis du bruger tredjepartsudviklere (f.eks. et bureau eller en virksomhed, der udvikler software) til at udvikle tilpassede private apps til din organisation, skal du sende dem dit organisations-id, så de kan udgive apps til din organisation.

Sådan finder du dit organisations-id:

1. Åbn EMM-iframen.
  2. Klik på .
  3. Kopiér strengen med organisations-id'et fra feltet med organisationsoplysninger, og send id'et til din udvikler.

Bemærk! Tredjepartsudviklere kan muligvis udgive private apps direkte via deres udviklerværktøjer. Du kan få flere oplysninger i vejledningen om udgivelse af private apps til dine virksomhedskunder.

Sådan udgiver du en privat app i en klients organisation (som tredjepartsudvikler):

Hvis du er udvikler i et bureau og vil administrere udgivelsesflowet på vegne af en klient, eller hvis du har udviklet en app til flere klienter og ikke vil have, at appen vises i den offentlige Play Butik, kan du bruge dine klienters organisations-id'er til at udgive disse apps direkte til deres organisationer.

1. Åbn Play Console.
  2. Brug det organisations-id, som du har fået af klienten, til at udgive den private app til klientens organisation.