Publicar aplicacions privades

Nota: si Google és el teu proveïdor d'EMM, pots publicar aplicacions privades des de la consola d'administració. Si utilitzes un proveïdor extern d'EMM, és possible que puguis publicar aplicacions privades des de la consola d'EMM. Per obtenir més informació, contacta amb el teu proveïdor d'EMM.

Per publicar aplicacions privades des de Play Console, t'has de registrar per obtenir un compte de desenvolupador de Google Play. El compte t'ofereix els privilegis d'administrador correctes per penjar i publicar aplicacions privades a Google Play gestionat. Després, pots utilitzar la consola d'EMM per distribuir aquestes aplicacions entre els usuaris.

En el cas de les aplicacions privades, has d'especificar la configuració perquè només estiguin disponibles per als usuaris de la teva organització i pots fer que siguin fàcils de trobar. Si ets tu qui allotja l'aplicació i no Google, també caldrà que especifiquis determinades opcions de configuració. Per penjar i publicar aplicacions privades, només necessites un Android App Bundle o un paquet d'aplicacions d'Android (APK) i un títol.

Registrar-se com a desenvolupador

Per publicar aplicacions privades o públiques, t'has de registrar com a desenvolupador. Per registrar-te, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al Compte de Google que actuarà com a propietari del teu compte de desenvolupador.
  2. Obre Play Console per iniciar el registre.
  3. Marca la casella per acceptar l'acord de distribució per a desenvolupadors.
    • Si el teu compte ha infringit aquest acord anteriorment, no et podràs registrar com a desenvolupador de Google Play.
  4. Ves a Completa el pagament.
  5. Paga l'import de registre i fes clic a Accepta i continua.
  6. Introdueix les dades del teu compte de desenvolupador, inclòs el nom de desenvolupador, que és el que es mostrarà a Google Play.

El registre com a desenvolupador de Google Play pot tardar fins a 48 hores a processar-se.

Publicar a la teva organització

Un cop s'hagi restringit a les organitzacions, l'aplicació serà privada i només estarà disponible per a aquestes organitzacions. Si vols que l'aplicació estigui disponible públicament, hauràs de publicar-ne una de nova amb un nom de paquet diferent.

Un cop publicada, l'aplicació estarà disponible per cercar-la i distribuir-la amb la consola d'EMM al cap d'uns minuts.

1. Obre Play Console.
  2. Ves a Totes les aplicacions > Crea una aplicació.
  3. Selecciona un idioma predeterminat i afegeix un títol per a l'aplicació.
    • Introdueix el nom exactament com vulguis que es mostri a Google Play gestionat.
  4. Ves a Versió > Configuració > Configuració avançada.
  5. Selecciona la pestanya Google Play gestionat.
  6. A Organitzacions, fes clic a Afegeix una organització.
    • Per a cada organització en què vulguis publicar l'aplicació, introdueix-ne l'identificadori una descripció, o un nom, i fes clic a Afegeix. Pots introduir com a màxim 1000 organitzacions per aplicació.
  7. Fes clic a Desa els canvis.
  8. (Opcional) Configura paràmetres addicionals per a l'aplicació en altres pàgines.
  9. Ves a Versió > Producció per crear una versió nova i penjar el teu app bundle o APK.
  10. Després d'haver confirmat que tots els detalls de l'aplicació siguin correctes, pots fer clic a Inicia el llançament de la versió a producció per llançar-la.
Permetre que un desenvolupador extern faci publicacions

Si col·labores amb desenvolupadors externs, com ara agències o empreses de desenvolupament de programari, que s'encarreguen de crear aplicacions privades personalitzades per a la teva organització, cal que els enviïs l'identificador de l'organització perquè hi puguin publicar aplicacions.

Per obtenir l'identificador de l'organització, segueix aquests passos:

1. Obre l'iframe d'EMM.
  2. Fes clic a .
  3. Copia la cadena corresponent a l'identificador de l'organització que trobaràs al quadre Detalls de l'organització i envia-la al desenvolupador.

Nota: és possible que els desenvolupadors externs puguin publicar aplicacions privades directament des de les seves eines. Per obtenir més informació, consulta com pots publicar aplicacions privades per a clients empresarials.

Per publicar una aplicació privada com a desenvolupador extern a l'organització d'un client, segueix aquests passos:

Si, com a desenvolupador d'una agència, vols gestionar el procés de publicació en nom del client, o si has creat una aplicació per a clients de diverses organitzacions i no vols que es mostri a la versió pública de Play Store, pots utilitzar els identificadors de les organitzacions dels clients per publicar-hi les aplicacions directament.

1. Obre Play Console.
  2. Utilitza l'identificador de l'organització que el client hagi proporcionat per publicar l'aplicació privada a la seva organització.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda