Publicar una aplicació

Tant si publiques una aplicació per primera vegada com si fas una actualització, l'estat de publicació de l'aplicació t'ajuda a entendre quina disponibilitat té a Google Play.

Pots veure l'estat de publicació més recent de l'aplicació sota el nom de l'aplicació i el nom del paquet en seleccionar-la a Play Console.

Nota: per ajudar a protegir millor els usuaris, dedicarem més temps a revisar en profunditat les aplicacions de determinats comptes de desenvolupador. Això pot suposar un temps de revisió de set dies o més en casos excepcionals.

Estat de publicació

Hi ha tres tipus d'estats de publicació:

• Estat de l'aplicació: t'ajuda a entendre la disponibilitat de l'aplicació a Google Play i per a qui està disponible (com ara verificadors, tots els usuaris de Google Play, etc.).
  • Estat de l'actualització: t'ajuda a entendre la disponibilitat de la darrera actualització que has fet. Una actualització és un conjunt d'un o més canvis que has fet a l'aplicació.
  • Estat de l'element: t'ajuda a entendre la disponibilitat d'una part concreta d'una actualització, com ara una versió concreta, una classificació del contingut o un experiment de fitxes de Play Store.

A continuació es descriuen tots els estats possibles de les aplicacions, de les actualitzacions i dels elements.

Estat de l'aplicació
Estat Descripció
Esborrany L'aplicació no té presència a Google Play perquè encara no l'has publicat o bé perquè s'ha rebutjat durant el procés de revisió.

Prova interna

L'aplicació està disponible per als verificadors interns només mitjançant URL. No és visible a Google Play.
Prova tancada L'aplicació és visible a Google Play, però només determinats verificadors poden instal·lar-la i utilitzar-la.
Prova oberta

L'aplicació és visible a Google Play i qualsevol usuari pot convertir-se en verificador. Pots establir un límit en el nombre de verificadors.

Preregistre L'aplicació està disponible perquè els usuaris s'hi preregistrin a Google Play. Quan facis el llançament, els clients que s'hi hagin preregistrat rebran una notificació per baixar-la.
Producció L'aplicació està disponible perquè la baixin els usuaris de Google Play del país o de la regió que has triat.
No hi ha cap versió activa Això vol dir que no has llançat actualitzacions en cap dels canals o bé que s'han rebutjat les actualitzacions.
No publicada Has decidit anul·lar la publicació de l'aplicació a Google Play. A Google Play només és visible per als usuaris existents. Les actualitzacions només estan disponibles per als usuaris existents.
Suprimida per Google Google ha suprimit la teva aplicació indefinidament. No és visible a Google Play i has d'enviar una actualització que compleixi les polítiques per poder restablir-la.
Suspesa per Google Google ha suprimit la teva aplicació indefinidament. No és visible a Google Play i has d'enviar correctament una apel·lació per poder restablir-la.
Estat de l'actualització
Tipus Descripció
Cap canvi pendent L'aplicació no té cap canvi disponible per enviar.
En procés de revisió Estem revisant l'actualització.
Actualització rebutjada Un o diversos canvis de l'actualització no compleixen la política de Google Play o l'acord de distribució per a desenvolupadors. Pots solucionar el problema i tornar a fer l'enviament, o bé presentar una apel·lació.
Aplicació rebutjada

Un o diversos canvis de l'actualització no compleixen la política de Google Play o l'acord de distribució per a desenvolupadors. Pots solucionar el problema i tornar a fer l'enviament, o bé presentar una apel·lació.

Nota: la diferència entre aquest estat i Actualització rebutjada és que Aplicació rebutjada només afecta les aplicacions en Esborrany que estàs provant de publicar per primera vegada.

A punt per enviar a revisió

Has fet un o més canvis a l'aplicació que encara no s'han revisat.

Nota: cada cop que facis un canvi a l'aplicació que s'hagi de revisar, el canvi s'afegirà a la secció "A punt per enviar a revisió" de la pàgina Visió general de la publicació. Els canvis no s'envien automàticament a revisió. Obtén més informació sobre com pots gestionar quan es publiquen els canvis.

Anterior Es tracta d'una actualització vàlida que has fet anteriorment. T'ajuda a entendre el que has enviat anteriorment i a mantenir-ne un registre, cosa que pot ser útil si utilitzes la publicació gestionada.
Estat de l'element
Estat Descripció
Esborrany Aquest element no s'ha enviat mai a revisió.
En procés de revisió Aquest element forma part d'una actualització que estem revisant.

Actualització rebutjada

Aplicació rebutjada (en cas que passi d'Esborrany a Publicada)

Aquest element forma part d'una actualització que no compleix la política de Google Play o l'acord de distribució per a desenvolupadors. Pots solucionar el problema i tornar a fer l'enviament, o bé presentar una apel·lació.

Nota: la diferència entre aquest estat i Actualització rebutjada és que Aplicació rebutjada només afecta les aplicacions en Esborrany que estàs provant de publicar.
Aplicació rebutjada

Aquest element forma part d'una actualització que no compleix la política de Google Play o l'acord de distribució per a desenvolupadors. Pots solucionar el problema i tornar a fer l'enviament, o bé presentar una apel·lació.

Nota: la diferència entre els estats Actualització rebutjada i Aplicació rebutjada és que aquest últim només afecta les aplicacions en Esborrany que estàs provant de publicar.

Disponible La versió més recent d'aquest element està disponible a l'aplicació i a Google Play.
Anterior Es tracta d'un element vàlid que has enviat anteriorment, però que s'ha substituït per una versió més recent o ha quedat obsolet en un enviament posterior.

Publicar l'esborrany d'una aplicació

Quan estiguis a punt per publicar l'esborrany d'una aplicació, caldrà que facis el llançament d'una versió. Al final d'aquest procés, si fas clic a Versió, també es publicarà l'aplicació.

Tens problemes per publicar l'esborrany d'una aplicació?

Si veus el títol "Resum d'errors" a la part superior de la pàgina de resum de la revisió corresponent a la versió de l'aplicació, fes clic a Mostra'n més per veure els detalls. També pots veure la solució recomanada o necessària, si n'hi ha cap de disponible. No pots publicar l'aplicació fins que no s'hagin resolt els errors. Si només tens advertiments, problemes menors o una combinació de tots dos, pots publicar l'aplicació, però et recomanem que els solucionis abans de publicar-la.

Publicar l'actualització d'una aplicació

Pots utilitzar la publicació estàndard o la gestionada per publicar una actualització d'una aplicació existent.

• Publicació estàndard: les actualitzacions d'aplicacions existents es processen i es publiquen al més aviat possible. De manera predeterminada, s'utilitza aquesta opció. Pot ser que determinades aplicacions estiguin subjectes a revisions ampliades, que poden suposar un temps de revisió de 7 dies o més en casos excepcionals. Ves a Actualitzar la teva aplicació o anul·lar-ne la publicació per obtenir més informació sobre la publicació estàndard.
  • Publicació gestionada: les actualitzacions d'aplicacions existents es processen com sempre. Un cop aprovada, podràs controlar exactament quan es publiquen els canvis. Consulta aquest article del Centre d'ajuda per obtenir més informació sobre la publicació gestionada i sobre com pots gestionar quan es revisen i publiquen els canvis.

Important: per publicar actualitzacions, parla amb el propietari del teu compte per decidir quins dels permisos següents necessites.

Contingut relacionat