Se nedbrud og ANR-fejl (appen svarer ikke)

Du kan se data for nedbrud og ANR-fejl (appen svarer ikke) for dine apps ved hjælp af Play Console. Dataene kommer fra Android-enheder, hvor brugerne har valgt automatisk at dele data for brug og diagnostik.

Hvis du bruger testrapporter før lancering til at identificere problemer med dine apps, angives de nedbrud, der registreres under testprocessen, også sammen med nedbrud og ANR-fejl for din app. Men fordi de nedbrud, der registreres i forbindelse med generering af en testrapport før lancering, kommer fra testenheder, påvirker de ikke din nedbrudsstatistik.

Find dine data

1. Åbn Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du vælge Kvalitet > Vitale Android-oplysninger > Nedbrud og ANR-fejl.
  4. Brug filtrene midt på skærmen til at finde og diagnosticere problemer. Du kan også vælge en klynge for at få flere oplysninger om et bestemt nedbrud eller en bestemt ANR-fejl.

Bemærk! Når du har valgt en klynge, vises der en separat sektion, hvis der blev fundet et problem under testen af din app for at generere en testrapport før lancering. For at hjælpe dig med at finde og rette fejl omfatter denne sektion enhedsoplysninger, detaljerede oplysninger om nedbrud, Logcat fra enheden og en video af fejlen.

Nedbrud

Du kan se nedbrudsdata for de foregående to måneder. Gå til Hjælp til Google Konti for at se, hvordan Android-brugere tilvælger deling af data.

Hvis der registreres større ændringer (også kaldet uregelmæssigheder) i dine nedbrudsdata, vises de over dine nedbrudsdata. Der registreres kun uregelmæssigheder for nedbrudsstaksporinger uden sløring og ikke for nedbrudsstaksporinger med sløring. Du kan få notifikationer om de uregelmæssigheder, der registreres i din app, ved at vælge Indstillinger for notifikationer øverst til højre på oversigtssiden.

Hvis din app har mange nedbrud, kan du gå til websitet for Android-udviklere for se anbefalede løsninger.

Appen svarer ikke (ANR, application not responding)

Hvis din app holder op med at svare, får brugerne vist en dialogboks, hvor de kan vælge mellem at vente eller at lukke appen. Når disse dialogbokse vises, kaldes det en ANR-fejl (appen svarer ikke). Oplysninger om ANR-fejl er kun tilgængelige i Play Console.

Du får vist alle de ANR-fejl, der indhentes fra Android-enheder, hvor brugerne har valgt automatisk at dele data for brug og diagnostik. Du kan se data for de foregående to måneder i Play Console. Gå til Hjælp til Google Konti for at se, hvordan Android-brugere tilvælger deling af data.

Hvis der registreres større ændringer (også kaldet uregelmæssigheder) i dine data for ANR-fejl, vises de over dine data for ANR-fejl. Du kan få notifikationer om de uregelmæssigheder, der registreres i din app, ved at vælge Indstillinger for notifikationer øverst til højre på oversigtssiden.

Hvis din app har mange ANR-fejl, kan du gå til websitet for Android-udviklere for at se anbefalede løsninger.

Relateret indhold

Du kan få flere oplysninger på siden Vitale Android-oplysninger > oversigtssiden gå til Overvåg din apps tekniske ydeevne med vitale Android-oplysninger.