Veure els bloquejos i els errors de falta de resposta de l'aplicació (ANR)

Aquest article està dirigit a usuaris de la nova versió beta de Play Console. Si cerques informació sobre la versió clàssica de Play Console, ves al menú Ajuda de la versió clàssica de Play Console.

Per obtenir més informació sobre la versió beta de Play Console, llegeix la nostra entrada de blog del llançament.

Play Console et permet veure dades dels bloquejos i dels errors en què l'aplicació no respon (ANR) de les teves aplicacions. Les dades provenen de dispositius Android d'usuaris que han acceptat compartir automàticament les dades d'ús i diagnòstic.

A més, si utilitzes informes de prellançament per identificar problemes amb les aplicacions, els bloquejos detectats durant la prova s'inclouen juntament amb els bloquejos i les faltes de resposta de l'aplicació. No obstant això, els bloquejos detectats mentre es genera un informe de prellançament no afecten les dades estadístiques de bloquejos de la teva aplicació perquè que provenen de dispositius de prova.

Trobar les dades

1. Obre Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Qualitat > Android vitals > Bloquejos i ANR.
  4. A prop del centre de la pantalla, utilitza els filtres per detectar i diagnosticar problemes. També pots seleccionar un clúster per obtenir més informació sobre un error de bloqueig o d'ANR concret.

Nota: un cop hagis seleccionat un clúster, es mostra una secció a part en cas que s'hagi detectat algun problema en provar l'aplicació per generar un informe de prellançament. Per ajudar-te a resoldre el problema, la secció inclou informació sobre el dispositiu, informació detallada sobre els bloquejos, el logcat del dispositiu i un vídeo de l'error.

Bloquejos

Es poden consultar dades dels bloquejos dels dos mesos anteriors. Per obtenir més informació sobre com poden activar les dades compartides els usuaris d'Android, ves al Centre d'ajuda de Comptes de Google.

Si les dades sobre bloquejos inclouen canvis importants (coneguts com a anomalies), aquests canvis es mostraran a sobre de les dades sobre bloquejos. Les anomalies només es troben a les traces de la pila de bloquejos desofuscats. Per rebre notificacions sobre les anomalies de l'aplicació, selecciona Configuració de notificacions a prop de la part superior dreta de la pàgina Visió general.

Si l'aplicació experimenta molts bloquejos, ves al lloc web per a desenvolupadors d'Android per obtenir solucions recomanades.

Falta de resposta de l'aplicació (ANR)

Si l'aplicació deixa de respondre, els usuaris veuen un quadre de diàleg que els permet decidir si esperar o tancar l'aplicació. Aquests quadres de diàleg s'anomenen errors de "falta de resposta de l'aplicació" (o ANR). Les dades d'ANR només estan disponibles a Play Console.

Podràs consultar tots els ANR que s'han recollit de dispositius Android els usuaris dels quals han acceptat compartir automàticament les dades d'ús i diagnòstic. S'hi poden consultar dades dels dos mesos anteriors. Per obtenir més informació sobre com poden activar les dades compartides els usuaris d'Android, ves al Centre d'ajuda de Comptes de Google.

Si les dades sobre ANR inclouen canvis importants, coneguts com a "anomalies", aquests canvis es mostraran a sobre de les dades sobre ANR. Per rebre notificacions sobre les anomalies de l'aplicació, selecciona Configuració de notificacions a prop de la part superior dreta de la pàgina Visió general.

Si l'aplicació presenta un nombre elevat d'ANR, ves al lloc per a desenvolupadors d'Android per obtenir solucions recomanades.

Contingut relacionat

Per obtenir més informació sobre la pàgina Android vitals > Visió general, ves a la pàgina Supervisar el rendiment tècnic de l'aplicació amb Android vitals.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament