Dette er den nye Google Play-konsollen

I juni 2020 lanserte vi den nye Google Play-konsollen, og i november samme år startet vi avviklingen av den gamle versjonen av Play-konsollen. Det betyr at alle utviklere bruker den nye Play-konsollen, som du finner her: play.google.com/console.

Hva er endret?

Den nye Play-konsollen er laget for å være nyttigere. Den har for eksempel et responsivt design du kan bruke på alle enhetene dine. Her er noen av endringene vi har gjort:

• Vi har reorganisert oversikten over utgaver: Produksjon er nå på toppnivå, og vi har gruppert alle testmålgrupper. Intern appdeling finnes også under Konfigurasjon
  • Økt hastighet, bedre ytelse og justeringer i brukergrensesnittet (UI-et): Oppdateringene omfatter tekstbokser man kan endre størrelse på, varsler for uleste meldinger og finstemte overskrifter på mobilenheter, slik at områder brukes på en effektiv måte.
  • Vi har lansert Innboks: Innboksen din blir et personlig meldingsområde, hvor du finner nyttig informasjon, oppdateringer om retningslinjer, funksjonsanbefalinger og andre ting.
  • Ny publiseringsoversikt: På denne siden kan du se hvilke endringer som er under gjennomgang.
  • Ny administrert publisering: Her får du kontroll over lanseringene dine ved å kunne bestemme når godkjente endringer faktisk publiseres.
  • Oppdaterte rapporter om brukeranskaffelse: Denne delen er oppdatert, slik at det blir lett å forstå resultatene dine over tid. Du finner mer informasjon om hvordan denne delen er endret, i artikkelen Mål og analysér brukeranskaffelsen for appen din.
  • Google Ads-kampanjer: Du kan fortsatt tilknytte Google Ads-kontoen din for å bruke konverteringssporing og remarketinglister, men Google Ads-relaterte kampanjerapporter og kontovarsler er nå bare tilgjengelige i Google Ads.
  • Enklere søk og navigering: Nå kan du søke gjennom hele Play-konsollen, så det er lettere å finne sider og funksjoner raskt.
  • Sikrere tilgang: Vi kunngjorde også i 2020 at alle brukere av Play-konsollen må bruke totrinnsbekreftelse.

Finn ut mer om den nye Play-konsollen

Her kan du finne ut mer om den nye Play-konsollen: