Uusi Google Play Console

Kesäkuussa 2020 esittelimme uuden Google Play Consolen ja saman vuoden marraskuussa aloimme poistaa vanhaa Play Consolea käytöstä. Nyt kaikkien kehittäjien on käytettävä uutta Play Consolea, joka löytyy täältä: play.google.com/console.

Mikä on muuttunut?

Olemme tehneet uudesta Play Consolesta hyödyllisemmän. Se on suunniteltu responsiiviseksi, jotta voit käyttää sitä erilaisilla laitteilla. Tässä joitakin muutoksia:

• Uudelleenjärjestetty Julkaisujen yleiskatsaus – Tuotanto on nyt ylimpänä ja testikanavat on ryhmitelty. Sisäinen sovellusten jakaminen löytyy myös Määritys-kohdasta.
  • Lisää nopeutta ja tehokkuutta, sekä käyttöliittymän parannuksia – päivityksiin kuuluu tekstikentän koon muuttaminen, ilmoitukset lukemattomista viesteistä ja parannellut otsikot mobiililaitteilla tilan hyödyntämiseksi.
  • Julkaisimme postilaatikon – postilaatikkosi tulee olemaan personoitu viestittelykenttä, johon kuuluu hyödyllisiä tietoja, käytäntöpäivityksiä, ominaisuussuosituksia ja muuta.
  • Uusi julkaisun yhteenveto –  tältä sivulta näet, mitkä muutokset ovat tarkistuksessa.
  • Uusi hallinnoitu julkaiseminen – antaa sinun päättää julkaisusi yksityiskohdista, esimerkiksi valita julkaisuhetken hyväksytyille muutoksille.
  • Päivitetyt hankintaraportit – tämä osio on uudistettu kokonaan, jotta sinun olisi helpompi tutkia tuloksiasi ajan mittaan. Lue lisää muutoksista Sovelluksen hankintatietojen mittaaminen ja analysointi ‑artikkelista.
  • Google Ads ‑kampanja – voit edelleen linkittää tiliisi Google Adsin konversioseurantaa ja uudelleenmarkkinointiluetteloita varten, mutta Google Ads ‑kampanjoiden raportit ja tili-ilmoitukset ovat jatkossa saatavilla vain Google Adsissa.
  • Helpompi haku ja navigointi – voit nyt hakea kaikkialta Play Consolesta, jolloin sivujen ja ominaisuuksien löytäminen on helpompaa.
  • Suojatumpi pääsy – ilmoitimme myös vuonna 2020 kaksivaiheisen vahvistuksen tulevan pakolliseksi kaikille Play Consolen käyttäjille.

Lisätietoja uudesta Play Consolesta

Jos haluat lisätietoa uudesta Play Consolesta, voit