Her er den nye Google Play Console

I juni 2020 introducerede vi den nye Google Play Console, og i november samme år begyndte vi at udfase den gamle Play Console. Nu skal alle udviklere bruge den nye Play Console, som du kan se her: play.google.com/console.

Hvad er blevet ændret?

Vi har designet den nye Play Console til at være endnu mere nyttig. Den har et responsivt design, så du kan bruge den på alle dine enheder. Her er nogle af de ændringer, vi har lavet:

• Vi har omorganiseret Oversigt over udgivelserProduktion ligger nu på øverste niveau, og vi har grupperet alle testspor. Intern appdeling kan også findes under Konfiguration.
  • Vi har øget hastigheden og effektiviteten samt justeret brugerfladen – Opdateringerne omfatter tekstfelter med mulighed for tilpasset størrelse, notifikationer om ulæste meddelelser og justerede overskrifter på mobilenheder, så mellemrum bruges effektivt.
  • Vi har lanceret Indbakke – Din indbakke bliver dit tilpassede sted til meddelelser med nyttige oplysninger, politikopdateringer, anbefalinger til funktioner og meget mere.
  • Vi har oprettet den nye side Udgivelsesoversigt På denne side kan du se, hvilke ændringer der er under gennemgang.
  • Vi har oprettet den nye funktion Administreret udgivelse – Denne funktion giver dig kontrol over din udgivelse, da du får mulighed for at bestemme, hvornår godkendte ændringer rent faktisk skal udgives.
  • Vi har opdateret Anskaffelsesrapporter – Denne sektion er blevet ændret for at give dig et indblik i effektiviteten over tid. Du kan få flere oplysninger om, hvordan det er ændret, i artiklen Mål og analysér anskaffelsesdata for din app.
  • Google Ads-kampagne – Du kan stadig knytte din udviklerkonto til din Google Ads-konto, så du kan bruge konverteringssporing og remarketinglister, men Google Ads-kampagnerapportering og kontonotifikationer vil nu kun være tilgængelige i Google Ads.
  • Vi har gjort det nemmere at søge og navigere – Du kan nu søge i hele Play Console, så du kan finde sider og funktioner nemmere og hurtigere.
  • Vi har gjort adgangen mere sikker – I 2020 meddelte vi også, at alle brugere af Play Console skal benytte totrinsbekræftelse.

Få flere oplysninger om den nye Play Console

Du kan få flere oplysninger om den nye Play Console ved at: