Presentació de la nova versió de Google Play Console

El juny de 2020, vam presentar la nova versió de Google Play Console i, el novembre del mateix any, vam començar a discontinuar la versió anterior de Play Console. Ara, tots els desenvolupadors faran servir la versió nova de Play Console, que pots veure aquí: play.google.com/console.

Què ha canviat?

Hem dissenyat la versió nova de Play Console perquè sigui més útil. Gràcies al seu disseny responsiu, la pots fer servir en tots els dispositius. Aquests són alguns dels canvis que hem fet:

• S'ha reorganitzat la secció Informació general de les versions: ara Producció és al nivell superior i hem agrupat tots els canals de prova. La compartició interna d'aplicacions també es pot trobar a Configuració.
  • S'han augmentat la velocitat i el rendiment i s'han fet retocs a la IU (interfície d'usuari): les actualitzacions inclouen permetre canviar la mida dels quadres de text, notificacions de missatges no llegits i capçaleres millorades als dispositius mòbils perquè ocupin l'espai amb més eficiència.
  • Hem llançat la Safata d'entrada: serà la teva àrea de missatgeria personalitzada on s'inclourà informació útil, actualitzacions de les polítiques, recomanacions de funcions i més.
  • Nova pàgina Visió general de la publicació: et permet veure quins canvis s'estan revisant.
  • Nova pàgina Publicació gestionada: et permet controlar el llançament, ja que et deixa decidir quan es publiquen els canvis aprovats.
  • Informes d'adquisició actualitzats: aquesta secció s'ha renovat per ajudar-te a entendre l'evolució del teu rendiment. Per obtenir més informació sobre els canvis, consulta l'article Mesurar i analitzar l'adquisició de l'aplicació.
  • Campanya de Google Ads: encara pots enllaçar al teu compte de Google Ads per fer el seguiment de conversions i per a les llistes de remàrqueting, però ara els informes de campanya de Google Ads i les notificacions del compte estaran disponibles exclusivament a Google Ads.
  • Cerca i navegació més fàcils: ara pots fer cerques a Play Console, cosa que et farà més fàcil trobar pàgines i funcions ràpidament.
  • Accés més segur: també vam anunciar el 2020 que tots els usuaris de Play Console hauran d'utilitzar la verificació en dos passos.

Més informació sobre la versió nova de Play Console

Per obtenir més informació sobre la versió nova de Play Console, pots fer el següent: