Sovelluksen tekeminen tunnetuksi ennakkorekisteröinnillä

Ennakkorekisteröinnin avulla voit lisätä innostusta sovelluksista ja peleistä ja tehdä niistä tunnetumpia valitsemissasi maissa jo ennen julkaisua Google Playssa.

Kun otat sovelluksen ennakkorekisteröitymisen käyttöön, käyttäjät voivat vierailla sovelluksen tai pelin tietosivulla ja ennakkorekisteröityä. Kun myöhemmin julkaiset sovelluksen tai pelin, kaikki ennakkoon rekisteröityneet käyttäjät saavat Google Playsta asennuskehotuksen push-ilmoituksena. Sovellus tai peli asennetaan automaattisesti yhteensopiville laitteille julkaisupäivänä.

Huom. Käyttäjät, jotka ovat jo asentaneet sovelluksesi testiversion, eivät saa push-ilmoitusta.

Vaihe 1: Valmistaudu ennakkorekisteröitymiseen

Ennen kuin luot ennakkorekisteröitymiskampanjan Play Consolessa, tutustu ennakkorekisteröinnin edellytyksiin ja ohjeisiin sekä suositeltuihin valmisteluvaiheisiin.

Edellytykset ja ohjeet

Ennen kuin aloitat ennakkorekisteröinnin, huomioi nämä asiat:

• Suosittelemme sovelluksen julkaisua testikanavalle ja testaamista ennen ennakkorekisteröinnin aloittamista. Ennakkorekisteröitymiskampanjat voivat kestää vain 90 päivää, minkä jälkeen sinun on julkaistava sovellus tuotantoon.
  • Kehittäjien, joiden henkilökohtainen tili on luotu 13.11.2023 jälkeen, on täytettävä tietyt testausvaatimukset ennen kuin heidän sovelluksensa voidaan lisätä saataville Google Playhin ja ennakkorekisteröitymiseen. Lue lisää tästä ohjekeskuksen artikkelista.
  • Et voi käyttää ennakkorekisteröitymistä ennen kuin lisäät sovelluksesi sisällöstä tietoja, joiden avulla varmistamme, että sovelluksesi on turvallinen kohdeyleisölleen ja noudattaa Google Playn käytäntöjä sekä lakivaatimuksia. Katso, mitä tietoja sinun on annettava, kun valmistelet sovellusta tarkistukseen.
  • Kun tuot sovelluksen tai pelin ennakkorekisteröitäväksi tietyssä maassa, se on julkaistava tässä maassa tuotantoon 90 päivän kuluessa.
  • Samalla kertaa ennakkorekisteröitävissä voi olla kaksi sovellusta tai peliä.
  • Suosittelemme, että luot ennakkorekisteröitymiskampanjan, kun sovelluksen selvitykset ja määritykset ovat mahdollisimman lähellä suunniteltua tuotantoversiota. Silloin sovelluksesi voidaan asentaa automaattisesti, ja ennakkorekisteröityneet käyttäjät saavat varmasti julkaisuilmoituksen.
Ennakkorekisteröitymisen etukäteisvalmistelu

Luo kattava tietosivu

Varmista ennen ennakkorekisteröintikampanjan aloittamista, että olet luonut sovellukselle kattavan tietosivun, jossa on graafista sisältöä ja joka on käännetty muille kielille. Silloin on todennäköisempää, että ennakkoon rekisteröityneet käyttäjät asentavat sovelluksen tai pelin.

Sovelluksen automaattisen asennuksen ehdot

Jos haluat, että sovellus asennetaan automaattisesti, Play voi automaattisesti asentaa sovelluksen (osallistuvien käyttäjien) laitteille julkaisupäivänä.

Näin täytät sovelluksen automaattisen asennuksen ehdot:

• Ilmoita, sisältääkö sovelluksesi mainoksia.
  • Jos sovellus tai peli tarjoaa sovelluksensisäisiä tuotteita, varmista, että Android App Bundle ‑tiedoston nykyisessä versiossa ennakkorekisteröitymiskanavalla on <uses-permission android:name="com.android.vending.BILLING" /> sovelluksen manifestissa.
    • Automaattisen asennuksen käyttömahdollisuus riippuu tietyistä ehdoista.

Tärkeää: Automaattisen asennuksen saatavuus ja toiminta riippuvat seuraavista ehdoista:

• Automaattinen asennus on käyttäjän saatavilla vain, jos hän täyttää seuraavat ehdot:
    • Hänellä on Android M+ ‐laite.
    • Hän käyttää Google Play Kaupan versiota 19.2+.
  • Sovellusten automaattinen asennus ei ole mahdollista Google-tileillä, jotka kuuluvat alle 13-vuotiaille, eikä ylläpidetyillä yritystileillä.
  • Yli 200 Mt:n sovelluksia voi ladata ja asentaa vain Wi-Fi-yhteydellä riippumatta käyttäjän asennusasetuksista.
  • Laite asentaa sovelluksen automaattisesti vain, jos akussa on riittävästi virtaa.
  • Laitteet, joilla ominaisuutta ei voi käyttää, saavat kuitenkin julkaisusta ennakkorekisteröitymisen vakioilmoituksen, ja Google Play yrittää asentaa sovelluksen automaattisesti uudelleen, kun laite täyttää vaaditut ehdot.

Liikenteen tuominen tietosivulle

Suosittelemme, että varaudut ohjaamaan liikennettä ennakkorekisteröitymisen tietosivulle eri mainoskanavilla, esimerkiksi kolmannen osapuolen verkkosivustojen täsmälinkeillä, sosiaalisessa mediassa, artikkeleilla ja sähköpostiuutiskirjeillä.

• Vinkki: Kun aloitat ennakkorekisteröinnin, ennakkorekisteröitymisen tietosivun URL-osoite on tällainen: https://play.google.com/store/apps/details?id=sovelluksen tai pelin pakettinimi
  • Esimerkki: Jos sovelluksen pakettinimi on uusi.sovelluksesi, ennakkorekisteröitymisen tietosivun URL-osoite on https://play.google.com/store/apps/details?id=uusi.sovelluksesi

Google Playn virallisen ennakkorekisteröitymismerkin käyttö

Käytä Google Playn virallista ennakkorekisteröitymismerkkiä kampanjan mainostamiseen ulkoisilla verkkosivustoilla. Se voi auttaa lisäämään ennakkorekisteröitymisten määrää ennen sovelluksen julkaisua.

Vaihe 2: Määritä ennakkorekisteröinnin laitteet

Lataamalla sovelluspaketteja voit valita laitteet, joilla käyttäjät voivat ennakkorekisteröityä sovelluksen käyttäjiksi. Play Console näkee sovelluksesi manifestista, mitä laitteita ennakkorekisteröinnissä tuetaan.

Huom.

• Ennakkorekisteröitymiskanavalle ladattuja sovelluspaketteja käytetään vain tuettujen laitteiden määrittämiseen, eikä niitä julkaista käyttäjille.
  • Jos sovelluksessasi on sisäisiä tuotteita, varmista, että vähintään yksi lataamistasi sovelluspaketeista sisältää Google Play ‑laskutuskirjaston.
Ennakkorekisteröinnin laitteiden määrittäminen

Näin lataat sovelluspaketin, jolla määritetään ennakkorekisteröinnin laitteet:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus tai peli.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Testaus > Ennakkorekisteröinti.
  4. Valitse Tuetut laitteet ‑välilehti.
  5. Vedä ja pudota ladattavat Android App Bundle ‑tiedostot (.aab) ruutuun tai valitse Lataa.
  6. Valitse Tallenna.

Vaihe 3: Lisää maat, joissa käyttäjät voivat ennakkorekisteröityä

Voit valita alueet, joilla sovelluksesi ennakkorekisteröinti on mahdollista.

Huom. Tämä tarkoittaa käyttäjän Google Playhin rekisteröimää maata tai aluetta, ei hänen fyysistä sijaintiaan.

Maiden tai alueiden lisääminen ennakkorekisteröintiin

Jos haluat ottaa käyttöön sovelluksen tai pelin ennakkorekisteröinnin, valitse maat, joissa olevat käyttäjät voivat ennakkorekisteröityä. Suorita sitten seuraavat vaiheet:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus tai peli.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Testaus > Ennakkorekisteröinti.
  4. Valitse Maat/alueet-välilehti.
  5. Valitse Lisää maita/alueita.
  6. Valitse alueet, joilla haluat tuoda sovelluksesi ennakkorekisteröitäväksi.
  7. Valitse Tallenna.

Huom. Voit myös lisätä maita ennakkorekisteröitymiskampanjan alettua. Maan 90 päivän jakso alkaa siitä, kun ennakkorekisteröinti tulee ensiksi saataville tässä maassa.

Vaihe 4: Tarjoa ennakkorekisteröinnin palkintoja (valinnainen)

Ennakkorekisteröitymispalkintojen avulla voit antaa käyttäjille sovelluksensisäisen tuotteen maksutta, kun he ennakkorekisteröityvät sovellukseen tai peliin. Ennakkorekisteröitymispalkinnot toimivat tarjousten tapaan. Mutta sen sijaan, että käyttäjä lunastaisi maksuttoman tuotteen tarjouskoodilla, hän saa tuotteen painettuaan Ennakkorekisteröinti-painiketta sovelluksen tietosivulta.

Tärkeää tietoa ennakkorekisteröitymispalkinnoista

Nämä asiat on tärkeää tietää ennen ennakkorekisteröitymispalkintojen käyttöönottoa:

• Voit luoda yhden ennakkorekisteröinnin palkinnon kunkin sovelluksen tai pelin ennakkorekisteröitymiskampanjan aikana.
  • Kun ennakkorekisteröitymispalkinto on luotu, sitä ei voi muuttaa tai poistaa.
  • Voit laittaa palkinnot päälle tai pois päältä, mutta et ennakkorekisteröitymiskampanjan ollessa aktiivinen.
  • Voit tarjota ennakkorekisteröitymispalkintoina ainoastaan aktiivisia sovelluksensisäisiä tuotteita, et tilauksia tai ei-aktiivisia sisäisiä tuotteita.
  • Sinun on valittava ennakkorekisteröinnin palkinto ennen sovelluksen ennakkorekisteröintikampanjan aloittamista.
  • Sovelluksessa on oltava sisäisiä tuotteita ja sen on tuettava palkintojen lunastamista samoin kuin tarjousten tukemisen tapauksessa (katso lisätietoja teknisistä vaatimuksista).
  • Sinun on luotava erillinen sovelluksensisäinen tuote ennakkorekisteröitymispalkintoja varten sen sijaan, että käyttäisit valmista sovelluksensisäistä tuotetta uudelleen.

Jos päätät käyttää ennakkorekisteröitymispalkintoja mutta et toimita niitä käyttäjille, sovelluksesi voidaan jäädyttää Play Kaupasta.

Toteutuksen tekniset vaatimukset
  • Sinun on luotava hallinnoidun sovelluksensisäisen tuotteen SKU (esimerkiksi sovelluksensisäinen tuote, erikoishahmo, valuuttapaketti), jonka Google Play voi toimittaa ennakkorekisteröityneille käyttäjille.
  • Ennen kuin aloitat ennakkorekisteröitymiskampanjan, ennakkorekisteröitymispalkintoihin käytettävän sovelluksensisäisen tuotteen on oltava aktiivinen.
  • Samoin kuin tarjousten kohdalla, sovelluksen on toimittava teknisesti ilman developerPayload- ja orderId-arvoja.
  • Sinun on ilmoitettava käyttäjälle hänen saamastaan palkinnosta kohtuullisen ajan sisällä pelin sisäisellä viestillä.
    • Huom. Voit suorittaa viestien lähettämiseen liittyvät tekniset toimenpiteet ennakkorekisteröitymiskampanjan aloituksen ja koko sovelluksen julkaisun välisenä aikana.
Ennakkorekisteröitymispalkinnon luominen ja käyttöönotto

Valmistele palkinto ennen kuin aloitat ennakkorekisteröinnin maassa, jossa haluat käyttää ennakkorekisteröitymispalkintoja, jotta ennakkorekisteröityneet käyttäjät varmasti saavat palkintonsa. Näin luot ja otat käyttöön ennakkorekisteröitymispalkinnon:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Testaus > Ennakkorekisteröinti.
  4. Valitse Palkinnot-välilehti.
  5. Valitse, tarjoatko käyttäjille ennakkorekisteröitymispalkintoa:
    • Älä anna käyttäjille ennakkorekisteröitymispalkintoa: Jos valitset tämän, tallenna vain muutokset ja siirry suoraan vaiheeseen 5: Aloita ennakkorekisteröityminen.
    • Anna käyttäjille ennakkorekisteröitymispalkinto: Jos valitset tämän, jatka seuraavien vaiheiden mukaisesti.
  6. Lue ennakkorekisteröitymispalkintojen käyttöehdot ja hyväksy ne.
  7. Näet tässä kohtaa kehotteen luoda sovelluksensisäisen tuotteen, jos et ole vielä luonut sellaista. Sinun on luotava erillinen sovelluksensisäinen tuote ennakkorekisteröitymispalkintoja varten sen sijaan, että käyttäisit valmista sovelluksensisäistä tuotetta uudelleen. Lisää seuraavat tiedot "Ennakkorekisteröintipalkinnon luominen" ‐osioon:
    • Tuote: Valitse tuote avattavasta valikosta.
    • Palkintomerkki (valinnainen): Tämä merkki näytetään tietosivullasi ennakkorekisteröinnin palkinnon vieressä.
    • Käyttöehtojen URL-osoitteet: Lisää linkki käyttöehtoihin, jotka käyttäjien täytyy hyväksyä ennen palkinnon saamista. Voit lisätä useita linkkejä eri maita tai alueita varten.
  8. Valitse Tallenna ja sitten Luo vahvistaaksesi, että haluat aloittaa ennakkorekisteröitymispalkinnon käytön.
    • Muistutus: Käyttäjät näkevät palkinnon sovelluksen tietosivulla. Et voi muuttaa tai poistaa palkintoa, kun ennakkorekisteröintikampanjasi on aktiivinen.
Ennakkorekisteröitymispalkinnon poistaminen

Et voi muuttaa palkintoa ennakkorekisteröitymiskampanjan ollessa aktiivinen, mutta se onnistuu, jos kampanja ei ole vielä alkanut tai kampanja ei ole aktiivisena millään alueilla. Näin voit poistaa ennakkorekisteröitymispalkinnon:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus tai peli, jonka ennakkorekisteröitymispalkinnon haluat poistaa.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Testaus > Ennakkorekisteröinti.
  4. Valitse Palkinnot-välilehti.
  5. Valitse Älä anna käyttäjille ennakkorekisteröintipalkintoa.
  6. Valitse Tallenna ja sitten Poista vahvistaaksesi, että haluat lopettaa ennakkorekisteröitymispalkinnon tarjoamisen.
    • Muistutus: Käyttäjät eivät näe tätä palkintoa sovelluksen tietosivulla. Et voi luoda uutta palkintoa, kun ennakkorekisteröintikampanjasi on aktiivinen.
Ennakkorekisteröitymispalkinnon toimituksen testaaminen ennen sovelluksen julkaisua

Ennakkorekisteröitymispalkinnot ovat samankaltaisia kuin tarjoukset, joten niitä voi testata samoilla menetelmillä. Jos haluat testata ennakkorekisteröitymispalkinnon toimitusta, luo ja lunasta tarjouskoodi sovelluksensisäiselle palkintotuotteelle Play Consolessa.

Vaihe 5: Aloita ennakkorekisteröityminen

Kun olet määrittänyt tuetut laitteet, valinnut kampanjan maat ja päättänyt ennakkorekisteröitymispalkinnon tarjoamisesta, olet valmis aloittamaan ennakkorekisteröinnin.

Kun olet ottanut ennakkorekisteröinnin käyttöön, muista mainostaa kampanjaasi kaikilla kanavilla sovelluksen tai pelin ennakkorekisteröitymisen tietosivun URL-osoitteella. Yleisiä kanavia ovat esimerkiksi täsmälinkit kolmannen osapuolen verkkosivustoilla, sosiaalinen media, artikkelit ja sähköpostiuutiskirjeet.

Ennakkorekisteröitymiskampanjan aloittaminen

Näin aloitat ennakkorekisteröitymiskampanjan:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus tai peli, jossa haluat aloittaa ennakkorekisteröinnin.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Testaus > Ennakkorekisteröinti.
  4. Valitse Aloita ennakkorekisteröinti.

Jos tämä on ensimmäinen aloittamasi ennakkorekisteröitymiskampanja, Ennakkorekisteröinti-sivun "Kanavan yhteenveto" ‑osioon (joka oli tähän asti tyhjä) täytetään ennakkorekisteröinnin julkaisutiedot.

Ennakkorekisteröitymisen ylläpito

Kun ennakkorekisteröintikampanjasi on käynnissä, käytössäsi on monia hyödyllisiä ylläpitotoimia: voit tutkia tilastoja, tarkistaa eri maissa tai alueilla jäljellä olevat ajat sekä tehdä testejä. Näistä voi olla apua, kun valmistaudut julkaisemaan sovelluksen tai pelin.

Ennakkorekisteröitymisen tehokkuuslukujen tutkiminen

Näin näet tärkeimmät tehokkuusmittarit sekä ennakkorekisteröitymiskampanjan aikana että sen jälkeen:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus tai peli, jossa ennakkorekisteröityminen on päällä.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tilastot.
  4. Luo raportti kahden ennakkorekisteröitymismittarin pohjalta:
    • Ennakkotilaajat: Käyttäjät, jotka ovat ennakkorekisteröityneet sovellukseen.
    • Konversiot: Niiden sovellukseen ennakkorekisteröityneiden käyttäjien määrä, jotka asensivat sovelluksen 14 päivän kuluessa siitä, kun se tuli heidän saatavilleen. Tähän kuuluvat ennakkorekisteröityneet käyttäjät, jotka asensivat ennakkojulkaisun kautta ja muilla julkaisua edeltävillä testausmenetelmillä.
  5. Tallenna raportti valittuasi halutut mittarit.

Voit myös katsella ennakkorekisteröitymisen yhteenvetotilastoja valitsemalla Julkaisujen yleiskatsaus ‑sivulta sovelluksen tai avaamalla Ennakkorekisteröinti-sivun "Kanavan yhteenveto" ‑osion.

Ennakkorekisteröitymisen yhteenvetotilastojen tutkiminen

Kun olet käynnistänyt ennakkorekisteröinnin, suosittelemme seuraamaan kampanjan jäljellä olevaa aikaa kussakin maassa, jossa olet sallinut ennakkorekisteröinnin. Jos et julkaise sovellusta 90 päivän sisällä missään näistä maista, ennakkorekisteröitymiskampanja lopetetaan kaikissa maissa eikä uusia kampanjoita voi aloittaa.

Näin voit tutkia ennakkorekisteröitymisen yhteenvetotilastoja ja seurata kampanjan kussakin maassa jäljellä olevaa aikaa sekä maan tilaa:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus tai peli, jolla otit ennakkorekisteröitymisen käyttöön.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Testaus > Ennakkorekisteröinti.
  4. Etsi "Kanavan yhteenveto" ‑osiosta ennakkorekisteröintijulkaisu ja tutustu sen tietoihin. Näet esimerkiksi nämä:
    • Ennakkorekisteröitymisen tila
      • Luonnos tai Tarkistus käynnissä Alue on aktivoitu ja sitä tarkistetaan.
      • Aktiivinen: Ennakkorekisteröityminen on käynnissä, ja sinun on julkaistava sovelluksesi tuotantoon määräpäivään mennessä (90 päivän sisällä).
      • Päättynyt: Ennakkorekisteröitymisen 90 päivän aikaraja on ylittynyt, sovellus on julkaistava heti.
      • Tuotannossa: Ennakkorekisteröitymisestä on siirrytty tuotantovaiheeseen tai sovellus on julkaistu tässä maassa tuotantoon ilman ennakkorekisteröitymisvaihetta.
      • Ei-aktiivinen: Ennakkorekisteröityminen on keskeytetty (90 päivän aikaraja on silti voimassa).
      • Ei aloitettu: Ennakkorekisteröitymistä ei ole vielä aloitettu.
    • Rekisteröitymisten määrä
    • Tuettujen laitteiden määrä
    • Lisättyjen maiden/alueiden määrä
Sovelluksen tai pelin julkaisu ennakkorekisteröitymisen jälkeen

Kun olet valmis julkaisemaan sovelluksen tai pelin ja lopettamaan ennakkorekisteröitymiskampanjan, näin voit valita maat, joissa sovellus tai peli julkaistaan. Kun olet julkaissut sovelluksesi tai pelisi tuotantoon, ennakkorekisteröityneet käyttäjät saavat Play Kaupasta ilmoituksen, että sovellus tai peli on ladattavissa, ja se asennetaan automaattisesti ehdot täyttäville laitteille.

Näin julkaiset sovelluksen tai pelin ennakkorekisteröitymisen jälkeen:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse julkaistava sovellus tai peli.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Julkaisu > Testaus > Tuotanto.
  4. Valitse välilehti Maat/alueet.
  5. Valitse Lisää maita/alueita.
  6. Lisää maat/alueet, joissa haluat tuoda sovelluksen saataville.
  7. Valitse Tallenna.

Tärkeää: Jotta sovelluksesi on saatavilla muiden valitsemiesi maiden Google Playssa, muista julkaista sovelluksesi tai pelisi tuotantokanavalla.

Testaus ennakkorekisteröitymisen aikana

Ennakkorekisteröitymistä voi käyttää Play Consolessa yhtä aikaa muiden julkaisua edeltävien ominaisuuksien (kuten julkaisua edeltävien testien) kanssa. Tässä on muutamia tärkeitä tietoja ennakkorekisteröitymisen ja testauksen yhtäaikaisesta käytöstä:

• Sinulla voi olla yhtä aikaa käynnissä ennakkorekisteröitymiskampanja valitsemissasi maissa ja julkaisua edeltävä testi muualla.
  • Jos avoin tai suljettu testi on käynnissä maassa, mutta haluat vaihtaa ennakkorekisteröitymiseen tämän maan kohdalla, voit tehdä vaihdon. Kun olet vaihtanut ennakkorekisteröitymiseen kyseisessä maassa, huomaa nämä asiat:
    • Testissä jo mukana olevat käyttäjät saavat jatkossakin heitä koskevan testikanavan päivityksiä. Muut näkevät sovelluksen tietosivulla Rekisteröidy ennakkoon ‑painikkeen Asenna-painikkeen sijaan.
    • Huom. Jos laitat ennakkorekisteröitymisen päälle maassa, jossa suoritat avointa testiä, kyseisen maan käyttäjät eivät voi enää osallistua testiin sovelluksen tietosivun kautta, mutta he voivat edelleen liittyä Play Consolesta löytyvän osallistumis-URL-osoitteen kautta.
      • Saat testin osallistumis-URL-osoitteen kirjautumalla Play Consoleen ja valitsemalla Julkaisu > Testaus > Suljettu testaus tai Avoin testaus > Testaajat-välilehti.
      • Testin osallistumis-URL-osoite on: https://play.google.com/apps/testing/sovelluksen tai pelin pakettinimi
      • Esimerkki: Jos sovelluksen pakettinimi uusi.sovelluksesi, testin osallistumis-URL-osoite on: https://play.google.com/apps/testing/uusi.sovelluksesi
    • Testiin osallistunut käyttäjä ei voi ennakkorekisteröityä ennen sovelluksen testausohjelman poistamista ja sen käytön lopettamista.
    • Jos olet jo laittanut ennakkorekisteröitymisen päälle maassa, jossa myöhemmin päätät suorittaa avoimen tai suljetun testin, muista, että kun julkaiset testin kyseisellä markkina-alueella, ehdot täyttävät ja testaukseen liittyneet käyttäjät saavat ennakkorekisteröitymisilmoituksen, jossa heitä pyydetään asentamaan sovellus tai peli. Heille ei enää lähetetä erillistä ilmoitusta, kun sovelluksen tai pelin tuotantoversio julkaistaan. Suljettujen testien kohdalla osallistujat, jotka kutsuit ja jotka liittyivät testiin, saavat ilmoituksen.

Lisää aiheesta

• Lue Play Academysta lisää innostuksen maksimoimisesta ennen julkaisua ennakkorekisteröitymisellä.