Betalinger

1. Udviklere, der opkræver betaling for download af apps i Google Play, skal bruge Google Plays faktureringssystem som betalingsmetode i forbindelse med de pågældende transaktioner.
  1. Apps, der distribueres via Play, og som kræver eller accepterer betaling for adgang til funktioner eller tjenester i appen, herunder appfunktionalitet, digitalt indhold eller digitale varer (samlet kaldet "køb i app"), skal bruge Google Plays faktureringssystem i forbindelse med de pågældende transaktioner, medmindre afsnit 3, afsnit 8 eller afsnit 9 er gældende.

Eksempler på appfunktioner eller -tjenester, der kræver brug af Google Plays faktureringssystem, omfatter, men er ikke begrænset til, køb i appen af:

• Varer (f.eks. virtuelle valutaer, ekstra liv, ekstra spilletid, tilføjelseselementer, figurer og avatarer).
    • Abonnementstjenester (f.eks. fitness, spil, dating, uddannelse, musik, video, tjenesteopgraderinger og andre tjenester med indholdsabonnement).
    • Appfunktionalitet eller -indhold som f.eks. en annoncefri version af en app eller nye funktioner, som ikke er tilgængelige i den gratis version.
    • Software og tjenester i skyen (f.eks. tjenester til lagring af data, produktivitetssoftware til virksomheder og software til økonomistyring).
  1. Google Plays faktureringssystem må ikke bruges, i tilfælde hvor:
    1. Betalingen primært er:
      • Til køb eller leje af fysiske varer (f.eks. dagligvarer, tøj, husholdningsartikler, elektronik)
      • Til køb af fysiske tjenester (f.eks. transporttjenester, rengøringstjenester, flybilletter, medlemskab af et fitnesscenter, madlevering, billetter til livebegivenheder)
      • En indbetaling i forbindelse med en kreditkortregning eller en forbrugsregning (f.eks. kabel- og teletjenester)
    2. Betalinger omfatter P2P-betalinger, onlineauktioner og donationer, der er fritaget for skat.
    3. Betalingen er for indhold eller tjenester, der muliggør onlinegambling, som beskrevet i afsnittet om gamblingapps i politikken for gambling, spil og konkurrencer med rigtige penge.
    4. Betalingen sker i forbindelse med en produktkategori, der betragtes som uacceptabel i henhold til Googles indholdspolitikker for Betalingscenter.
      Bemærk! På nogle markeder tilbyder vi Google Pay til apps, der sælger fysiske varer og/eller tjenester. Du kan få flere oplysninger ved at gå til vores udviklerside for Google Pay.
  1. Foruden de betingelser, der er beskrevet i afsnit 3, afsnit 8 og afsnit 9, må apps ikke føre brugerne til en betalingsmetode, som ikke er Googles faktureringssystem. Dette forbud omfatter, men er ikke begrænset til, at føre brugerne til andre betalingsmetoder via:
    • En apps profilside i Google Play.
    • Promoveringer i appen, der er relateret til indhold, der kan købes.
    • Webvisninger, knapper, links, meddelelser, annoncer eller andre opfordringer til handling i appen.
    • Brugerfladeflows i appen, herunder kontooprettelse eller tilmeldingsflows, der fører brugerne fra en app til en anden betalingsmetode end Google Plays faktureringssystem.
  1. Virtuelle valutaer i apps må kun anvendes i den app eller i det spil, som de er købt til.

1. Udviklerne skal tydeligt og nøjagtigt oplyse brugerne om vilkårene og priserne for deres app eller funktioner eller abonnementer, der kan købes i appen. Prissætning i appen skal matche den pris, der vises i brugerfladen til Play Fakturering. Hvis din produktbeskrivelse i Google Play henviser til funktioner i appen, som kræver et særskilt gebyr eller tillægsgebyr, skal din appfortegnelse tydeligt oplyse brugerne om, at adgang til disse funktioner kræver betaling.

1. Apps og spil, der tilbyder mekanismer til at modtage vilkårlige virtuelle genstande fra et køb, herunder, men ikke begrænset til, "lootboxes", skal tydeligt angive sandsynligheden for at modtage disse genstande forud for købet og umiddelbart før købstidspunktet.

1. Medmindre de betingelser, der er beskrevet i afsnit 3, er gældende, kan udviklere af Play-distribuerede apps, som kræver eller accepterer betaling fra brugere i disse lande/regioner for adgang til køb i appen, tilbyde brugerne et alternativt faktureringssystem i appen sammen med Google Plays faktureringssystem i forbindelse med de pågældende transaktioner, hvis udviklerne udfylder erklæringsformularen om fakturering for hvert af de respektive programmer og accepterer de tilhørende yderligere vilkår og programkrav.

1. Udviklere, der distribuerer apps via Play, kan føre brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) uden for appen, bl.a. for at promovere tilbud på digitale funktioner og tjenester i appen. Udviklere, der fører brugere i EØS uden for appen, skal udfylde erklæringsformularen for programmet og acceptere de tilhørende yderligere vilkår og programkrav.

Bemærk! Du kan se tidslinjer og ofte stillede spørgsmål vedrørende denne politik i Hjælp.