Sjekk statusen for retningslinjene for appen din

Etter at appen din er gjennomgått, forteller statusen for retningslinjene for appen deg om den bryter noen av bestemmelsene i programretningslinjene for utviklere eller distribusjonsavtalen for utviklere

Statusen forteller deg om eventuelle aktive tiltak mot appen, som for eksempel om den er avvist, fjernet eller suspendert fra Google Play. Den gir deg også eventuell tilleggsinformasjon som er tilgjengelig, slik at du kan fikse bruddene på retningslinjene for Google Play.

Gå gjennom statusen for retningslinjene for appen

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Velg en app.
  3. I menyen til venstre velger du Retningslinjer > Status for retningslinjer.
  4. Gå gjennom statusen for retningslinjene:
    • Hvis du ser meldingen «Fant ingen problemer», er det ikke iverksatt tiltak mot appen din, og du trenger ikke å gjøre noe.
    • Hvis appen din er avvist, er den siste versjonen du publiserte, fortsatt tilgjengelig på Google Play.
    • Hvis appen din er fjernet, blir den ikke tilgjengelig på Google Play før du har sendt inn en oppdatering som overholder reglene.
    • Hvis appen din er suspendert, er den ikke lenger tilgjengelig på Google Play. Du kan velge Anke for å anke avgjørelsen.

Merk: Ikke publiser en app på nytt hvis den er avvist eller fjernet, før du har rettet opp i bruddet på retningslinjene.

Løs problemer knyttet til retningslinjer

Hvis appen din er blitt avvist eller fjernet fra Google Play, bør du lese informasjonen om resultater av gjennomganger i henhold til retningslinjene i brukerstøtten for Play-konsollen. Her finner du også informasjon om hvordan du sender inn anker.

Relatert innhold