Sovelluksen käytäntötilan tarkistaminen

Sovelluksen käytäntötila kertoo, löytyikö sovelluksesta tarkistuksessa Kehittäjien ohjelmakäytäntöjen tai kehittäjien jakelusopimuksen noudattamiseen liittyviä ongelmia.

Käytäntötilasta käyvät ilmi mahdolliset sovellukseesi kohdistuvat aktiiviset toimenpiteet, kuten hylkääminen, poistaminen tai jäädyttäminen Google Playsta. Sivulla on myös lisätietoja, jotka ovat käytettävissä Google Playn käytäntöjen vastaisten ongelmien korjaamiseksi.

Sovelluksen käytäntötilan tarkistaminen

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse vasemmalta Käytäntö > Käytännön tila.
  4. Tarkista käytäntötilasi:
    • Jos näet ilmoituksen "Ongelmia ei havaittu", sovellukseesi ei kohdistu toimenpiteitä eikä sinun tarvitse tehdä mitään.
    • Jos sovelluksesi hylättiin, viimeksi onnistuneesti julkaisemasi versio on yhä saatavilla Google Playssa.
    • Jos sovelluksesi poistettiin, se ei ole saatavilla Google Playssa ennen kuin lähetät käytäntöjen mukaisen päivityksen.
    • Jos sovelluksesi jäädytettiin, se ei enää ole saatavilla Google Playssa. Voit valittaa päätöksestä valitsemalla Tee valitus.

Huom. Et voi julkaista hylättyä tai poistettua sovellusta ennen kuin käytäntörikkomus on korjattu.

Käytäntöihin liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Jos sovelluksesi on hylätty tai poistettu Google Playsta, lue lisätietoja käytäntöjenmukaisuuden tarkastuksen tuloksista Play Consolen ohjekeskuksesta, joka sisältää myös tietoja valituksen tekemisestä.

Lisää aiheesta