Requisits per a les aplicacions que comuniquin informació governamental

Si l'aplicació comunica informació governamental, Google Play vol assegurar-se que els usuaris la puguin consultar i entendre fàcilment. L'objectiu és una aplicació que proporcioni als usuaris informació governamental fiable i de procedència clara, i que la transmeti amb transparència.

Per aconseguir aquest objectiu, hem aclarit la nostra política d'afirmacions enganyoses pel que fa a la comunicació d'informació governamental i hem descrit els canvis a l'actualització de PolicyBytes de novembre de 2019. Mira el vídeo des del minut 1:00 fins al minut 2:26.

Informació general sobre la nostra política d'afirmacions enganyoses

Aquest article no substitueix la política d'afirmacions enganyoses. Llegeix tota la política per assegurar-te que n'entens i en compleixes el contingut.

Google no permet les aplicacions que contenen informació o afirmacions falses o enganyoses, fins i tot si s'inclouen a la descripció, al títol, a la icona o a les captures de pantalla de l'aplicació. Això inclou les aplicacions que afirmen falsament estar afiliades a una entitat governamental o bé oferir o facilitar serveis governamentals sense l'autorització adequada.

Aquest article proporciona informació general sobre els passos que pots seguir per complir la nostra política i què has de fer per enviar l'aplicació.

Passos per resoldre problemes habituals

Aquí trobaràs indicacions sobre com pots solucionar els problemes més habituals que afronten els desenvolupadors. Segueix aquests consells i assegura't que l'aplicació compleixi la política d'afirmacions enganyoses.

Com es poden complir els requisits de les aplicacions afiliades al govern

Es recomana als governs que utilitzin adreces electròniques oficials per crear comptes de desenvolupador i proporcionar documentació als desenvolupadors autoritzats que confirmi la seva capacitat per crear aplicacions per al govern. Col·laborem amb organismes governamentals per verificar la legitimitat d'aquestes aplicacions afiliades.

Si la teva aplicació s'ha autoritzat per facilitar un procés governamental (com ara una votació o la verificació d'identitats), és possible que Google et demani que proporcionis una prova del permís abans d'aprovar-la. El govern o l'entitat governamental corresponents han d'enviar aquesta documentació.

Com es poden gestionar els requisits d'aplicacions no afiliades que comuniquen informació governamental

Si l'aplicació no està afiliada a cap entitat governamental, però comunica informació governamental, ha de ser transparent sobre les fonts d'aquesta informació. Segueix aquests dos passos:

• Inclou fonts d'informació fàcils de veure a la descripció i a la pàgina de la fitxa de Play Store de l'aplicació.
  • Deixa clar que l'aplicació no representa cap govern o entitat política.

Les fonts que proporcionis han de permetre que els usuaris verifiquin fàcilment la informació que es troba a l'aplicació. A continuació t'oferim dos exemples de com es pot tractar aquesta informació:

1. Si la teva aplicació comunica informació relacionada amb organitzacions governamentals dels EUA, cerca un URL o una altra informació de contacte registrada en un domini .gov (publicat pel govern dels Estats Units) i inclou-la a la informació de la font perquè els usuaris puguin verificar fàcilment la precisió de la informació.
  2. De la mateixa manera, si una aplicació comunica informació relacionada amb el govern del Japó o amb un organisme governamental d'aquest país, pots incloure un URL registrat en un domini .go.jp.

Com es poden complir els requisits de la política de privadesa i com l'aplicació gestiona les dades d'usuari

Per garantir que l'entorn sigui segur i de confiança per als usuaris, la teva política de privadesa ha de comunicar com la teva aplicació gestiona les dades d'usuari i com limita l'ús d'aquestes dades a les finalitats indicades. Per obtenir més informació, llegeix els nostres requisits de la política de privadesa. Assegura't que la teva política de privadesa sigui fàcil de trobar, tant a l'aplicació com a la pàgina de la fitxa de Play Store.

Requisits de la declaració d'aplicacions governamentals

El 2023, vam afegir requisits nous per fomentar la confiança en l'ecosistema de Google Play mantenint Google Play segur per als usuaris i salvaguardant les empreses legítimes. Segons aquests requisits, a partir del 31 de gener de 2023, els desenvolupadors han de completar la declaració d'aplicacions governamentals a la pàgina Contingut de l'aplicació (Política > Contingut de l'aplicació) a Play Console. El compliment dels requisits de la declaració governamental també permet que la teva aplicació sigui apta per a la recomanació oficial, la qual es mostra clarament a Play Store, sempre que també es verifiquin altres criteris d'idoneïtat.

Contingut relacionat