Ondersteuning voor multiplayer-API's in Play-gameservices wordt beëindigd

Vanaf 31 maart 2020 wordt de ondersteuning voor API's voor realtime multiplayer en op beurt gebaseerde multiplayer beëindigd. Als je game realtime en op beurt gebaseerde multiplayer-integratie bevat, kun je deze functies niet uitzetten. Je kunt ze blijven gebruiken tot 31 maart 2020. Deze API's kunnen niet worden aangezet voor nieuwe games.
Voor alternatieve manieren om multiplayer-functionaliteit voor spelers mogelijk te maken, kun je overwegen Firebase Realtime Database of Google Cloud Open Match te gebruiken.