Playn pelipalvelujen moninpelirajapintojen tuki lakkaa

Lakkautamme reaaliaikaisten ja vuoropohjaisten moninpelirajapintojen tuen 31.3.2020 alkaen. Jos pelisi sisältää reaaliaikaisen ja vuoropohjaisen moninpelin integraation, et voi poistaa näitä ominaisuuksia käytöstä ja voit jatkaa niiden käyttöä 31.3.2020 asti. Näitä rajapintoja ei voi käyttää uusissa peleissä.
Jos kaipaat vaihtoehtoista tapaa moninpelikokemuksen luomiseen, voit harkita Firebase Realtime Databasea tai Google Cloud Open Matchia.