Understøttelsen af API'er til multiplayer i Play Spiltjenester ophører

Fra den 31. marts 2020 stopper vi understøttelsen af API'er til multiplayerspil i realtid og turbaserede multiplayerspil. Hvis dit spil omfatter integration til multiplayerspil i realtid eller turbaseret multiplayerspil, vil du ikke længere kunne deaktivere funktionerne. De kan fortsat bruges indtil den 31. marts 2020. Disse API'er kan ikke aktiveres for nye spil.
Hvis du fremover vil give brugere mulighed for at spille flere spillere sammen, kan du evt. bruge Firebase-database i realtid eller Google Cloud Open Match.