Sammenlign din apps vitale Android-oplysninger og bedømmelser med tilpassede referencegrupper

Med tilpassede referencegrupper kan du sammenligne vitale Android-oplysninger og bedømmelsesdata for din app med en gruppe apps, som du vælger.

Her er et par vigtige ting, som du skal vide om tilpassede referencegrupper:

• Du kan oprette to tilpassede referencegrupper: Én til vitale Android-oplysninger og en anden til bedømmelser.
  • Du kan redigere en tilpasset referencegruppe til vitale Android-oplysninger op til tre gange pr. måned.
  • Når du opretter en tilpasset referencegruppe til vitale Android-oplysninger eller bedømmelser, kan du vælge den på andre sider i den pågældende sektion.
  • Hvis en app i en tilpasset referencegruppe bliver utilgængelig (f.eks. fjernede appudgivelser eller apps, der fravælger benchmarking med lignende apps), erstattes den med en anbefalet app.

Rediger en tilpasset referencegruppe

Sådan redigerer du en tilpasset referencegruppe:

1. Åbn Play Console.
  2. Vælg en app.
    • Vitale Android-oplysninger: I menuen til venstre skal du klikke på Vitale Android-oplysninger > Oversigt > Se oplysninger på et kort.
    • Bedømmelser: Klik på Brugerfeedback > Bedømmelser i menuen til venstre.
  3. Vælg Rediger referencegruppe øverst på siden på kortet med sammenligningen af lignende apps.
  4. Vælg apps fra den anbefalede gruppe, eller søg efter andre apps efter navnet på appen eller pakken.
    • Bemærk! Hvis du opretter en tilpasset referencegruppe til vitale Android-oplysninger, skal du vælge mellem 8 og 12 apps.
    • Vælg ikonet + for at tilføje en app.
    • Vælg ikonet X for at fjerne en app.
  5. Føj apps til din referencegruppe, og vælg derefter Opdater.

Tip! Når du sammenligner din app med en tilpasset referencegruppe, kan du flytte markøren hen over ikonet for en enkelt app for at se, hvordan din app klarer sig i forhold til netop den app.

Fravælg benchmarking af vitale Android-oplysninger med lignende apps

Hvis du fravælger benchmarking af vitale Android-oplysninger med lignende apps, har du ikke mulighed for at se, hvordan din app klarer sig i forhold til de vitale Android-oplysninger for den tilpassede referencegruppe, og andre udviklere kan ikke vælge din app til deres tilpassede referencegruppe. Første gang du fravælger benchmarking, kan det tage op til 48 timer.

Data for bedømmelser af din app medtages stadig i sammenligninger af overordnede kategorier, og du kan stadig se, hvor din apps bedømmelser ligger i forhold til andre apps i samme kategori.

Bemærk! Når du fravælger benchmarking med lignende apps, forbliver dine vitale Android-oplysninger midlertidigt kombineret med data fra andre apps for at beregne gennemsnitlige data for benchmarking. Første gang du fravælger benchmarking, fjernes dine data fra referencegrupper inden for 48 timer. Hvis du fravælger benchmarking igen, fjernes dine data fra referencegrupper ved udgangen af kalendermåneden.

Sådan fravælger du benchmarking med lignende apps:

1. Åbn Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Vitale Android-oplysninger > Oversigt > Se info på et kort.
  4. Vælg ikonet med spørgsmålstegnet øverst på siden på kortet med sammenligningen af lignende apps > Fravælg.
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Del data for at bruge tilpassede referencegrupper til vitale Android-oplysninger".
  6. Klik på Fravælg.