Ubicacions admeses per al registre de desenvolupadors i comerciants

Fes servir la taula següent com a referència en registrar-te com a desenvolupador i comerciant de Google Play.

Llegenda

Títol de la columna

Definicions

S'admeten les inscripcions com a desenvolupador de Google Play

La ubicació permet la inscripció com a desenvolupador de Google Play.

La ubicació no permet la inscripció com a desenvolupador de Google Play.

S'admeten les inscripcions com a comerciant

La ubicació permet la inscripció com a comerciant.

La ubicació no permet la inscripció com a comerciant.

Nota: si la teva ubicació permet el registre com a comerciant, els clients de Google Play s'han de trobar en una ubicació admesa per comprar aplicacions.

Moneda predeterminada dels desenvolupadors

La moneda predeterminada es basa en la ubicació del perfil de pagaments dels desenvolupadors.

☆ La ubicació no permet els comerciants.

Relació comercial entre Google i tu.  Designes Google LLC com l'agent responsable de la comercialització dels teus productes als usuaris dels països següents.  En virtut del paper de Google com a agent, acceptes que la compra i venda dels teus productes es regeix per un contracte de venda directe entre els usuaris i tu.  Acceptes que els usuaris també poden estar subjectes a altres termes i condicions segons ho determini Google.

Ubicació

S'admet el registre de desenvolupadors de Google Play

S'admet el registre de comerciants

Moneda predeterminada dels desenvolupadors

Antigua i Barbuda

USD

Argentina

USD

Aruba

Bahames

USD

Barbados

Belize

USD

Bermuda

Bolívia

USD

Brasil

BRL

Illes Verges Britàniques

Canadà

CAD

Xile

CLP[1]

Colòmbia

COP[1]

Costa Rica

CRC[1]

Dominica USD

República Dominicana

USD

Equador

USD

El Salvador

Illes Malvines

Grenada USD

Guam

USD

Guatemala

USD

Guyana USD

Haití

USD

Hondures

USD

Jamaica

USD

Mèxic

MXN

Antilles Neerlandeses

Nicaragua

USD

Palau

USD

Panamà

USD

Paraguai

USD

Perú

PEN

Puerto Rico

USD

Saint Christopher i Nevis USD
Saint Lucia USD
Saint Vincent i les Grenadines USD
Surinam USD

Trinitat i Tobago

USD

Illes Verges Nord-Americanes

USD

Estats Units

USD

Uruguai

UYU

Veneçuela

USD

Relació comercial entre Google i tu.  Designes Google Commerce Limited com l'agent responsable de la comercialització dels teus productes als usuaris dels països següents.  En virtut del paper de Google com a agent i del teu paper com a part principal, acceptes que la compra i venda dels teus productes es regeix per un contracte de venda directe entre els usuaris i tu, excepte quan Google, en qualitat d'agent, sigui el comerciant registrat dels productes que es venen o que es posen a disposició dels usuaris a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i al Regne Unit.  Acceptes que els usuaris també poden estar subjectes a altres termes i condicions segons ho determini Google.

Ubicació

S'admet el registre de desenvolupadors de Google Play

S'admet el registre de comerciants

Moneda predeterminada dels desenvolupadors

Albània

USD

Algèria

USD

Angola

Armènia

USD

Àustria

EUR

Azerbaidjan

USD

Bahrain

USD

Bielorússia

USD

Bèlgica

EUR

Benín

Bòsnia i Hercegovina

Botswana

Bulgària

EUR

Burkina Faso

Camerun

Cap Verd

Costa d'Ivori

USD

Croàcia

EUR

Xipre

EUR

República Txeca

CZK

Dinamarca

DKK

Egipte

EGP[1]

Guinea Equatorial

Estònia

EUR

Swazilàndia USD

Illes Fèroe

Finlàndia

EUR

França

EUR

Gabon

Geòrgia

Alemanya

EUR

Ghana

USD

Gibraltar

Grècia

EUR

Groenlàndia

Hongria

HUF

Islàndia

EUR

Irlanda

EUR

Israel

ILS

Itàlia

EUR

Jordània

USD

Kazakhstan

USD

Kènia

USD

Kuwait

USD

Letònia

USD[1]

Líban

LBP[1]

Liechtenstein

Lituània

EUR

Luxemburg

EUR

Mali

Malta

USD[1]

Maurici

USD

Moldàvia

USD

Mònaco

Montenegro

Marroc

Moçambic

Namíbia

USD

Països Baixos

EUR

Nigèria

USD

Noruega

NOK

Macedònia del Nord USD

Oman

USD

Palestina USD

Polònia

PLN

Portugal

EUR

Qatar

USD

Romania

RON[1]

Rússia

USD

Rwanda

San Marino

Aràbia Saudita

SAR[1]

Senegal

Sèrbia

Seychelles

Eslovàquia

EUR

Eslovènia

EUR

Somàlia USD

República de Sud-àfrica

ZAR

Espanya

EUR

Suècia

SEK

Suïssa

CHF

Tadjikistan

Tanzània

USD

Togo

Tunísia

USD

Turquia

TRY

Turkmenistan

Uganda

USD

Ucraïna

UAH[1]

Emirats Àrabs Units

AED[1]

Regne Unit

GBP

Uzbekistan

USD

Ciutat del Vaticà

Iemen

USD

Zàmbia

USD

Zimbabwe

USD

Relació comercial entre Google i tu.  Designes Google Asia Pacific Pte. Ltd. com el proveïdor de serveis de mercat responsable de la comercialització dels teus productes als usuaris dels països següents.  En virtut del paper de Google com a proveïdor de serveis de mercat, acceptes que la compra i venda dels teus productes es regeix per un contracte de venda directe entre els usuaris i tu. Acceptes que els usuaris també poden estar subjectes a altres termes i condicions segons ho determini Google.

Ubicació

S'admet el registre de desenvolupadors de Google Play

S'admet el registre de comerciants

Moneda predeterminada dels desenvolupadors

Samoa Nord-americana USD

Austràlia

AUD

Bangladesh

USD

Territori Britànic de l'Oceà Índic

Brunei

USD

Cambodja

USD

Xina

USD

Estats Federats de Micronèsia USD

Fiji

USD

Hong Kong

HKD

Índia

INR

Indonèsia

IDR[1]

Japó

JPY

Kiribati USD

Laos

USD

Malàisia

MYR[1]

Maldives

USD

Illes Marshall USD
Mongòlia USD

Myanmar

USD

Nepal

Nova Zelanda

NZD

Illes Mariannes Septentrionals USD

Pakistan

PKR[1]

Filipines

PHP[1]

Singapur

SGD

Corea del Sud

KRW

Sri Lanka

USD

Taiwan

USD

Tailàndia

THB[1]

Vanuatu USD

Vietnam

VND[1]

[1] Els desenvolupadors d'aquests països rebran els pagaments en dòlars o euros, segons la seva ubicació.