Google Play-programma voor gecertificeerde advertentienetwerken

Opmerking: Dit programma is momenteel beschikbaar als onderdeel van een open bèta.

Google is erop gericht geweldige functionaliteit voor gezinnen op Google Play te bieden en wil ervoor zorgen dat advertenties die aan kinderen worden weergegeven, geschikt en in overeenstemming met ons beleid zijn. Bekijk ons beleid ten aanzien van advertenties en het genereren van inkomsten in het beleidscentrum voor ontwikkelaars.

Als de doelgroep van uw app kinderen omvat en u advertenties wilt weergeven, moet u een van de onderstaande advertentienetwerken gebruiken die zelf hebben gecertificeerd dat ze voldoen aan de advertentienetwerkvereisten van Play.

Een advertentienetwerk dat aan deze lijst wil worden toegevoegd, moet de gevraagde informatie verstrekken en bevestigen dat het voldoet van het beleid van Play, waaronder voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. U moet er rekening mee houden dat het uw verantwoordelijkheid is te controleren of elk advertentienetwerk dat u selecteert, voldoet aan de vereisten voor de manier waarop het is geïmplementeerd in uw app. Google verstrekt geen verklaringen of garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid van de gegevens die de advertentienetwerken leveren tijdens het zelfcertificeringsproces. Als Google echter vaststelt dat een advertentienetwerk de beleidsvereisten voor advertentienetwerken heeft geschonden, wordt het advertentienetwerk uit deze lijst verwijderd.

Raadpleeg deze pagina voordat u een nieuwe app publiceert of een app updatet om te controleren of uw advertentienetwerk nog steeds voldoet aan het beleid.

Als u wilt dat een advertentienetwerk in overweging wordt genomen voor dit zelfcertificeringsprogramma, kunt u dit formulier met hen delen.