Programa de xarxes publicitàries autocertificades de Google Play

Si tens una xarxa publicitària i vas sol·licitar aquesta certificació abans de l'1 de setembre, però encara no has rebut cap resposta, vol dir que la teva sol·licitud encara s'està revisant.

Si la teva aplicació utilitza una xarxa publicitària que s'estava revisant abans de l'1 de setembre, no aplicarem cap mesura en aquesta xarxa fins que es prengui una decisió. Posa't en contacte amb la teva xarxa publicitària per saber en quin estat està la seva certificació.

Google té com a objectiu oferir una experiència fantàstica a les famílies a Google Play i vol garantir que els anuncis que es mostren als nens siguin adequats i compleixin les nostres polítiques. Revisa la nostra política d'anuncis i de monetització al Centre de polítiques per a desenvolupadors.

Si entre el públic objectiu de la teva aplicació hi ha nens i s'hi publiquen anuncis mitjançant SDK de xarxa publicitària, has de fer servir una de les xarxes publicitàries que hi ha a continuació. Els SDK de xarxa publicitària següents tenen autocertificacions i compleixen els requisits de la xarxa publicitària de Play.

L'ús de xarxes publicitàries certificades s'aplica a totes les aplicacions en què es mostren anuncis als nens, tant les que participen en el programa Dissenyat per a famílies com les que no. Les aplicacions que no són per a nens (p. ex. aplicacions amb una classificació del contingut de "T" o "MA") o les aplicacions en què no es mostren anuncis als nens no cal que utilitzin una xarxa publicitària certificada. Les aplicacions que tenen nens i adults com a públic objectiu poden utilitzar SDK de xarxes publicitàries no certificades per mostrar anuncis només als usuaris que tenen més de 13 anys. Per exemple, les aplicacions que tenen tots dos públics poden implementar una pantalla neutra de verificació d'edat per complir la política.

Tingues en compte que tens la responsabilitat de garantir que tots els SDK que implementis a la teva aplicació compleixin totes les polítiques, així com totes les lleis i normatives locals aplicables. Google no ofereix cap garantia ni declaració respecte a la precisió de la informació que les xarxes publicitàries proporcionen durant el procés d'autocertificació.

Si Google detecta que un SDK de xarxa publicitària infringeix els requisits de l'SDK de xarxa publicitària, se suprimirà de la llista. És recomanable que els desenvolupadors d'aplicacions consultin aquesta pàgina abans d'actualitzar una aplicació o de publicar-ne una de nova per comprovar l'estat de certificació dels SDK de xarxa publicitària que s'utilitzen a l'aplicació.

Les xarxes publicitàries certificades només es requereixen si s'utilitzen SDK d'anuncis a l'aplicació. Les xarxes següents es permeten sense el requisit de la certificació, però com a editor d'una aplicació és responsabilitat teva que tots els anuncis que s'hi mostren siguin adequats per a tots els usuaris i que la informació que s'hi reculli compleixi les nostres polítiques de gestió de dades:

• Publicitat interna, incloses les promocions creuades en què els editors d'anuncis utilitzen SDK per gestionar la promoció creuada de les seves aplicacions o altres mitjans i productes de marxandatge de propietat.

• Arribar a acords directes amb anunciants i utilitzar només SDK per a la gestió de l'inventari.

Si utilitzes solucions com ara les ofertes en temps real, t'has d'assegurar que totes les creativitats d'anuncis que s'han de renderitzar es revisen i classifiquen abans de mostrar-se als usuaris o que només t'associes amb fonts d'anuncis certificades (consulta la llista de més amunt).

Perquè un SDK d'una xarxa publicitària s'afegeixi a la llista anterior, cal que autocertifiqui que la seva xarxa compleix les polítiques sobre la certificació de xarxes publicitàries de Play i totes les lleis i normatives locals aplicables. Si vols que un SDK de xarxa publicitària s'inclogui en aquest programa d'autocertificació, comparteix aquest formulari d'interès amb els responsables de la xarxa. L'emplenament d'aquest formulari no garanteix que se certifiqui un SDK de xarxa publicitària. Una xarxa publicitària no es considerarà certificada fins que no s'hagi afegit a aquesta llista. Assegura't de revisar aquesta llista periòdicament per informar-te dels possibles canvis en l'estat de certificació de les xarxes publicitàries que utilitzes.