Crear un producte amb recompensa

Nota: aquesta funció deixarà d'estar disponible el 21 d'abril de 2020. Si utilitzes aquesta funció, llegeix els passos següents.

Els productes amb recompensa es van introduir inicialment per ajudar els desenvolupadors a diversificar la seva estratègia de monetització dels anuncis. Els usuaris podien triar veure un anunci curt i, en acabar, rebre un producte amb recompensa, com ara béns virtuals o monedes virtuals per a jocs.

Després de revisar els suggeriments sobre el programa beta obert, hem decidit deixar d'oferir aquesta funció. A partir del 21 d'abril de 2020 no podràs gestionar els productes amb recompensa a Play Console i també deixarem de gestionar les sol·licituds d'anunci. A partir del 21 d'abril de 2020, no podràs consultar ni gestionar productes amb recompensa a Play Console. Comprova que hagis configurat una forma de pagament i hagis baixat els fitxers CSV d'ingressos dels productes amb recompensa abans d'aquesta data.

Per continuar proporcionant anuncis amb recompensa a la teva aplicació, et recomanem que utilitzis anuncis amb recompensa de Google AdMob. Per a això, cal integrar-los amb l'SDK d'anuncis per a mòbils de Google AdMob.

Rebre el pagament final

Per assegurar-te que podràs rebre el pagament, proporciona una forma de pagament abans del 21 d'abril de 2020.

Abans, el saldo obtingut dels productes amb recompensa havia d'arribar al llindar mínim de la forma de pagament de 10 USD per seleccionar una forma de pagament. El llindar mínim de 10 USD per configurar una forma de pagament s'ha suprimit per als pagaments finals.

Abans, el saldo obtingut havia d'arribar al llindar de pagament mínim de 100 USD per poder optar a un pagament. Els guanys superiors i inferiors al llindar de pagament de 100 USD es pagaran en un pagament unificat en un termini de tres mesos a partir del 21 d'abril de 2020.

Obtén més informació sobre el calendari de pagament i els valors mínims i sobre els valors dels llindars per moneda concrets.

Gestionar la configuració

Bloqueig de categories
Pots bloquejar determinades categories d'anuncis perquè no es mostrin a l'aplicació. Així t'assegures que els anuncis siguin rellevants per al teu públic. Bloquejar categories pot afectar la teva monetització.
Bloquejar aplicacions
Pots bloquejar aplicacions específiques perquè no s'anunciïn a la teva aplicació. Cerca el nom del paquet d'una aplicació concreta o fes servir una llista separada per comes per incloure'n més d'una. Pots bloquejar 500 aplicacions com a màxim per compte (entre totes les aplicacions).
Idiomes i traduccions
Als productes amb recompensa s'utilitza el mateix idioma predeterminat que a l'aplicació. Obtén més informació sobre com pots traduir l'aplicació.
Disponibilitat dels productes amb recompensa

Els productes amb recompensa només estan disponibles quan hi ha un anunci que es pot mostrar a l'usuari, però és possible que no sempre hi hagi un anunci disponible. Un cop iniciada l'oferta de productes amb recompensa, és possible que el trànsit d'anuncis necessiti unes setmanes per calibrar el percentatge d'emplenament, que és el nombre de vegades que un anunci s'ha mostrat als usuaris.

Les opcions que seleccionis per a la classificació del contingut dels anuncis, els bloquejos de categories i els bloquejos d'aplicacions també afecten la quantitat d'anuncis disponibles.

Estableix la classificació pertinent del contingut dels anuncis i minimitza la quantitat de bloquejos de categories o d'aplicacions que seleccionis per garantir un percentatge d'emplenament adequat.

eCPM mínim

Pots establir un eCPM mínim perquè només es retornin anuncis quan preveiem que generaran un nivell d'ingressos per 1.000 impressions mínim. Això garanteix que els teus productes amb recompensa proporcionin un retorn equilibrat de les dades econòmiques del joc pel que fa als productes de pagament i també pot ajudar a millorar l'experiència d'usuari mostrant anuncis amb menys freqüència.

Consell: en activar un eCPM mínim, disminuiran els ingressos generals; per tant, et recomanem que només ho facis si tens una raó de pes per aplicar un retorn mínim als productes amb recompensa.

Triar un eCPM mínim

Si et cal establir un eCPM mínim, et suggerim que inicialment estableixis el llindar a Equilibrat, ja que hem detectat que així s'equilibra la reducció de les impressions d'anuncis amb eCPM més alts per aconseguir una reducció mínima dels ingressos generals. Els diferents valors mínims del percentatge d'emplenament d'eCPM variaran segons la regió, de manera que et recomanem que creïs productes amb recompensa concrets en cada regió per experimentar amb les opcions de configuració de l'eCPM mínim.

Nota: en activar un eCPM mínim per a un producte amb recompensa, és possible que tardi una setmana o més a aplicar-se correctament. Això passa perquè l'eCPM dels anuncis de cost per clic es preveu en funció de la ràtio de clics d'entrada i cal un volum de trànsit determinat per calcular-la bé.

Informes

A la secció Finances de Play Console, pots consultar les dades d'ingressos dels productes amb recompensa. El teu informe estarà disponible quan comencis a oferir aquest tipus de producte.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament