Endringer i dataene dine i Play-konsollen

Det kan hende du legger merke til følgende endringer i Play-konsollen:

Oppdateringer av rapporter

I slutten av mai 2018 kan du begynne å se endringer i målene for appen din basert på brukernes sletting av data. Noen beregninger gjøres basert på data fra brukere som har gitt samtykke til å dele dataene sine samlet med utviklere.

Beregningene vi tilbyr i Play-konsollen, er justert slik at de gir et bedre bilde av data fra alle brukerne dine. Google viser imidlertid ikke data som faller under bestemte minimumsgrenser.

Slett apper eller spill

Du kan fjerne utkast av apper eller spill fra Play-konsollen permanent. Du kan også slette

• publiserte apper eller spill som ikke er installert på noen enheter
  • publiserte apper eller spill som ingen brukere har rett til å installere på nytt

I slike tilfeller kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt for å be om permanent sletting av dataene for appen din eller spillet ditt.

Last ned kontodata

Hvis du er eier eller administrator for en konto på Play-konsollen, kan du laste ned bestemte typer kontodata ved hjelp av Google Takeout.

Andre data (for eksempel finansielle rapporter) kan fortsatt lastes ned via Play-konsollen av brukere med de nødvendige tillatelsene.