Play Console ‑dataan tehtäviä muutoksia

Alta löydät tietoja muutoksista, joita Play Consoleen tehdään tulevien viikkojen aikana.

Päivitykset raportteihin

Toukokuun 2018 lopusta alkaen voit nähdä sovelluksesi tiedoissa muutoksia, jotka perustuvat käyttäjien poistamaan dataan. Osa mittareista lasketaan käyttämällä dataa käyttäjiltä, jotka ovat antaneet luvan datansa jakamiseen ja koostamiseen.

Hienosäädämme Play Consolessa tarjoamiamme mittareita, jotta ne vastaavat kaikilta käyttäjiltäsi kerättyä dataa tarkemmin. Google näyttää kuitenkin vain dataa, joka täyttää tietyt reunaehdot.

Sovelluksen tai pelin poistaminen

Voit poistaa luonnosvaiheessa olevia sovelluksia tai pelejä pysyvästi Play Consolesta. Voit poistaa myös

• julkaistuja sovelluksia tai pelejä, joita ei ole asennettu yhdellekään laitteelle
  • julkaistuja sovelluksia tai pelejä, joiden uudelleenasennukseen yhdelläkään käyttäjällä ei ole oikeutta.

Ota tällaisessa tapauksessa yhteyttä tukitiimiimme ja pyydä sovelluksesi datan poistamista pysyvästi.

Tilin datan lataaminen

Jos olet Play Console ‑tilin omistaja tai järjestelmänvalvoja, voit ladata tiettyä tilin dataa osoitteesta takeout.google.com.

Käyttäjät voivat yhä ladata muunlaista dataa (esimerkiksi talousraportteja) Play Consolesta, jos heillä on siihen tarvittavat luvat.