Ændringer af dine data i Play Console

Du vil muligvis bemærke følgende ændringer i Play Console:

Opdateringer af rapporter

I slutningen af maj 2018 vil du muligvis se ændringer i metrics for din app baseret på dine brugeres sletning af data. Nogle metrics beregnes på baggrund af data fra brugere, der har accepteret at dele deres data samlet med udviklere.

De metrics, vi leverer i Play Console, justeres, så de afspejler data fra alle dine brugere nøjagtigt. Google viser dog ikke data, der ligger under visse minimumsgrænser.

Slet en app eller et spil

Du kan fjerne udkast til apps eller spil fra Play Console permanent. Du kan også slette:

• Apps eller spil, der er udgivet, men som ikke er installeret på nogen enheder
  • Apps eller spil, der er udgivet, men som ingen brugere har lov til at geninstallere

I disse tilfælde skal du kontakte vores supportteam for at anmode om, at data for din app eller dit spil slettes permanent.

Download kontodata

Hvis du er kontoejer eller -administrator i Play Console, kan du downloade bestemte typer kontodata via Google Takeout.

Andre data (f.eks. finansielle rapporter) kan stadig downloades via Play Console af brugere med de relevante tilladelser.