Gå gjennom dataene for appen din for hver versjon

I versjonsoversikten kan du se resultatene den nyeste produksjonsversjonen av appen din oppnår for installeringer, avinstalleringer, oppdateringer, vurderinger, anmeldelser, kræsj og ANR-feil.

Konfigurer oversikten din

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Velg en app.
  3. Klikk på Produksjon i menyen til venstre.
  4. Bruk de to rullegardinmenyene for å velge den primære utgaven du vil se, samt eventuelle utgaver du vil sammenligne den med. Som standard blir den aktive versjonen av appen sammenlignet med alle enheter som har appen din installert.

Sammenlign versjoner

Visningstips

Husk på disse tingene når du ser på oversikten din:

• Sammendrag: Øverst i oversikten ser du et sammendrag av resultatene den primære versjonen har i forhold til
    • en versjon du har valgt å sammenligne med, eller
    • alle versjonene (inkludert den nye versjonen)
  • Tidslinje: Tidslinjen på versjonsoversikten er fast definert og kan ikke tilpasses.
    • Starttid: Diagrammene begynner på tidspunktet for den opprinnelige lanseringen av den primære versjonen.
      • Når den primære versjonen ikke sammenlignes med en annen versjon: Hvis lanseringen av produksjonsversjonen begynte 5. april, starter alle diagrammene på den datoen.
      • Når den primære versjonen sammenlignes med en annen versjon: Tidslinjen viser antall timer og dager siden begynnelsen av hver lansering. Hvis lanseringen av den primære versjonen begynte 5. april og lanseringen av sammenligningsversjonen begynte 21. mars, starter begge på det samme punktet.
    • Sluttid: Dataene for en gitt versjon vises i sju dager etter at du har sluttet å øke lanseringen av versjonen din, én dag etter at du har stoppet lanseringen, eller én dag etter at lanseringen av en ny versjon har begynt – avhengig av hva som kommer først.
  • Datoer og klokkeslett: For å se spesifikke datoer og klokkeslett, hold markøren over diagrammet. Versjonsmilepæler, for eksempel når den trinnvise oppdateringen av appen har nådd 50 %, er markert med et kommentarikon .
  • Se en rapport: For å få mer informasjon om et bestemt kort, klikk på Se detaljer-linken nederst.

Analysetips

Her er noen måter du kan bruke versjonsdataene dine på for å avgjøre når du skal øke en trinnvis oppdatering eller stanse en lansering.

• Hvis du opplever en økning i avinstalleringer etter en oppdatering:
    • Sjekk kræsj- og ANR-dataene for å se om trenden ligger over gjennomsnittet.
    • Sjekk den gjennomsnittlige vurderingen for versjonen og anmeldelser med én og to stjerner for å finne ut mer om hva som kan ha forårsaket endringen.
  • Hvis den nyeste versjonen har en betydelig økning i «Kræsj per 1000 enheter» sammenlignet med en vellykket tidligere versjon, bør du vurdere å sette oppdateringen av den nyeste versjonen på pause for å undersøke hva som forårsaker økningen.

Beregninger

Installeringsrelatert statistikk

Installeringsdataene er basert på tidssonen for den amerikanske stillehavskysten (PT).

Beregning Definisjon
Installeringer på aktive enheter Antall enheter som har vært på nettet minst én gang de siste 30 dagene, og som har denne versjonen installert
Installeringshendelser Antall ganger versjonen er blitt installert eller oppdatert. På installeringskortet for versjonen ser du:
  • Nye installeringer: Installeringer av den valgte versjonen på en enhet der det ikke allerede var installert en tidligere versjon av appen. Dette omfatter enheter som tidligere har avinstallert appen, og som nå installerer den valgte versjonen.
  • Oppdateringer: Enheter som hadde en eldre versjon av appen installert, har oppdatert til den valgte versjonen.
Avinstalleringshendelser Antall ganger versjonen er blitt avinstallert. På avinstalleringskortet for versjonen ser du:
  • Etter ny installering: Avinstallering fra enheter som den valgte versjonen nylig hadde blitt installert på.
  • Etter oppdatering: Avinstallering fra en enhet der appen hadde blitt oppdatert fra en tidligere versjon til den valgte versjonen.
Anmeldelser

Vurderingsdataene er basert på tidssonen for den amerikanske stillehavskysten (PT).

Beregning Definisjon
Antall vurderinger Antall vurderinger som er sendt inn for den valgte versjonen
Gjennomsnittlig vurdering Gjennomsnittlig stjernevurdering for den valgte versjonen
Gjennomsnitt for alle

Gjennomsnittlig stjernevurdering for alle versjoner, inkludert den valgte versjonen
Anmeldelser
Som standard ser du anmeldelser med én og to stjerner som er sendt inn for den nyeste versjonen. For å se alle anmeldelsene, velg ikonet med tre prikker  > Alle.
Krasj og ANR-feil (appen svarer ikke)

Data om krasj og ANR-feil er basert på PT-tidssonen (Pacific Time).

Beregning Definisjon
Kræsj Totalt antall kræsj for den valgte versjonen. Kræsj samles inn fra Android-enheter der brukerne har valgt å dele bruks- og diagnostikkdata automatisk.
Kræsj per 1000 enheter

Antall kræsj for den valgte versjonen per 1000 installeringer. Dette vises som et sammenligningspunkt for normaliserte data.

Hvis antall installeringer er for lavt til å få en meningsfull normalisering, er linjen prikkete.

ANR-feil Totalt antall ANR-feil for den valgte versjonen. ANR-feil samles inn fra Android-enheter der brukerne har valgt å dele bruks- og diagnostikkdata automatisk.
ANR-feil per 1000 enheter

Antall ANR-feil per 1000 installeringer for den valgte versjonen. Dette vises som et sammenligningspunkt for normaliserte data.

Hvis antall installeringer er for lavt til å få en meningsfull normalisering, er linjen prikkete.

Relatert innhold