Tjek din apps data for hver udgivelse

I betjeningspanelet for udgivelse kan du se, hvordan din apps seneste produktionsudgivelse klarer sig i forhold til installationer, afinstallationer, opdateringer, bedømmelser, anmeldelser, nedbrud og ANR-fejl.

Konfigurer dit betjeningspanel

1. Log ind på din Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Udgivelsesstyring > Betjeningspanel for udgivelse.
  4. Brug de to rullemenuer øverst på skærmen til at vælge den primære udgivelse, du vil se, og eventuelle udgivelser, du vil sammenligne med. Som standard sammenlignes den aktuelle udgivelse af din app med alle enheder, hvor din app er installeret.

Sammenlign udgivelser

Tips til visning

Vær opmærksom på følgende, når du får vist dit betjeningspanel:

• Oversigt: Øverst på dit betjeningspanel kan du se en oversigt, der viser, hvordan din primære udgivelse klarer sig i forhold til:
    • En udgivelse, du har valgt at sammenligne med
    • Alle udgivelser (inkl. den nye udgivelse)
  • Tidslinje: Tidslinjen på betjeningspanelet for udgivelse ligger fast og kan ikke tilpasses.
    • Starttidspunkt: Grafer begynder på tidspunktet, hvor den primære udgivelse først blev sat i gang.
      • Når der ikke sammenlignes med en anden udgivelse: Hvis din produktionsudgivelse blev sat i gang den 5. april, starter alle grafer på den dato.
      • Når der sammenlignes med en anden udgivelse: Tidslinjen viser, hvor mange timer og dage der er gået siden starten af hver udgivelse. Hvis din primære udgivelse startede den 5. april, og udgivelsen, du sammenligner med, startede den 21. marts, starter begge grafer på det samme punkt.
    • Sluttidspunkt: Dataene for en udgivelse vises enten i syv dage, efter du stopper med at øge udgivelsen af den, i én dag, efter du standser udgivelsen, eller i én dag efter starten af en ny udgivelse (afhængigt af hvad der sker først).
  • Datoer og tidspunkter: Hvis du vil se specifikke datoer og tidspunkter, skal du holde markøren over grafen. Udgivelsesmilepæle, som f.eks. når din apps gradvise udgivelse når op på 50 %, markeres med et kommentarikon .
  • Se rapport: Hvis du vil have flere oplysninger om et bestemt kort, skal du klikke på linket Se oplysninger forneden.

Analysetips

Her er nogle måder, du kan bruge dine udgivelsesdata på, når du beslutter, om du vil øge en gradvis udgivelse eller stoppe en udgivelse.

• Hvis du bemærker en stigning i afinstallationshændelser efter en opdatering:
    • Gennemgå nedbruds- og ANR-data for at se, om der er flere af denne type hændelser end normalt.
    • Gennemgå den gennemsnitlige bedømmelse af din udgivelse, og læs anmeldelser med en og to stjerner for at blive klogere på, hvad der kan have forårsaget ændringen.
  • Hvis der for din seneste udgivelse er en betydelig stigning i "Nedbrud pr. 1.000 enheder" i forhold til en succesfuld tidligere udgivelse, kan du overveje at sætte din seneste udgivelse på pause og undersøge, hvad der har forårsaget stigningen.

Metrics

Installationsrelateret statistik

Installationsdata er baseret på Pacific Time (PT).

Metric Definition
Antal installationer på aktive enheder Hvor mange enheder der har været online mindst én gang inden for de sidste 30 dage og har denne udgivelse installeret
Installationer Hvor mange gange udgivelsen er blevet installeret eller opdateret. På din udgivelses installationskort vises:
  • Nye installationer: Installationer af den valgte udgivelse på en enhed, der ikke allerede har en tidligere version af din app installeret. Dette omfatter enheder, der tidligere har afinstalleret din app og nu installerer den valgte udgivelse.
  • Opdateringer: En enhed, der havde en ældre version af appen installeret, har opdateret til den valgte udgivelse.
Afinstallationer Hvor mange gange udgivelsen er blevet afinstalleret. På din udgivelses afinstallationskort vises:
  • Efter ny installation: Afinstallation fra en enhed, hvor den valgte udgivelse blev installeret for nylig
  • Efter opdatering: Afinstallation fra en enhed, hvor appen blev opdateret fra en tidligere udgivelse til den valgte udgivelse
Bedømmelser

Bedømmelsesdata er baseret på Pacific Time (PT).

Metric Definition
Antal bedømmelser Antal bedømmelser, der er indsendt for den valgte udgivelse
Gennemsnitlig bedømmelse Det gennemsnitlige antal stjerner, den valgte udgivelse har fået
Gennemsnitlig bedømmelse for alle

Det gennemsnitlige antal stjerner, som alle udgivelser har fået, herunder den valgte udgivelse
Anmeldelser
Som standard får du vist en- og tostjernede anmeldelser, der er indsendt for din seneste udgivelse. Hvis du vil se alle anmeldelser, skal du vælge ikonet med tre prikker > Alle.
Nedbrud og ANR-fejl (appen svarer ikke)

Nedbruds- og ANR-data er baseret på Pacific Time (PT).

Metric Definition
Nedbrud Det samlede antal nedbrud for den valgte udgivelse. Nedbrud indhentes fra Android-enheder, hvor brugerne har valgt automatisk at dele data for brug og diagnostik.
Nedbrud pr. 1000 enheder

Antal nedbrud for den valgte udgivelse pr. 1.000 installationer. Vises som et sammenligningspunkt i forhold til normaliseret data.

Hvis antallet af installationer er for lavt til, at normaliseringen giver mening, vises en stiplet linje.

ANR-fejl Det samlede antal ANR-fejl for den valgte udgivelse. ANR-fejl indhentes fra Android-enheder, hvor brugerne har valgt automatisk at dele data for brug og diagnostik.
ANR-fejl pr. 1.000 enheder

Antal ANR-fejl pr. 1.000 installationer for den valgte udgivelse. Vises som et sammenligningspunkt i forhold til normaliseret data.

Hvis antallet af installationer er for lavt til, at normaliseringen giver mening, vises en stiplet linje.

Relateret indhold