Sopimattomasta arvostelusta ilmoittaminen

Voit ilmoittaa Google Playn kommenttisääntöjä rikkovista arvosteluista suoraan Play Consolessa.

Arvostelusta ilmoittaminen

Lue Google Playn kommenttisäännöt ennen kuin teet ilmoituksen arvostelusta. Vain kommenttisääntöjä rikkovat arvostelut poistetaan.

1. Avaa Play Console ja siirry Arvostelut-sivulle (LaatuArviot ja arvostelut > Arvostelut).
  2. Valitse lippukuvake sen arvostelun kohdalla, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Valitse Ilmoita.

Ilmoittamisen jälkeen

Asiantuntija tarkistaa ilmoituksesi muutaman arkipäivän kuluessa.

Jos arvostelu rikkoo asiantuntijan mielestä kommenttisääntöjä, se poistetaan Play Consolesta. Jos arvostelun ei todeta rikkovan kommenttisääntöjä, näet arvostelun kohdalla ilmoituksen hylätystä poistopyynnöstä. Jos ilmoitus hylätään, et voi ilmoittaa samasta arvostelusta uudestaan.

Ilmoittamisongelmat

Jos näet virheilmoituksen, jonka mukaan et voi lähettää enempää ilmoituksia, odota 24 tuntia ja lähetä ilmoitus uudelleen. Olet lähettänyt kehittäjätilille päivässä sallitun määrän ilmoituksia.